Korting zorgverzekering voor ZZP’ers

Voor ZZP’ers en kleine ondernemers is een goede zorgverzekering erg belangrijk. Niet alleen qua prijs, maar ook qua inhoud. U wilt immers weer snel aan het werk, want geen werk is geen inkomen.

Hieronder staan enkele zorgverzekeraars die wat extra’s doen voor ZZP’ers en kleine ondernemers.

CZ ZZP zorgverzekering

Ga naar CZ en kies daar niet voor Consument maar voor ZZP. U valt dan in het ZZP collectief (004832558). Dit collectief geeft u 7% korting op de CZ basisverzekering en 8% korting op de aanvullende verzekering en 8% korting op de tandartsverzekering. Dit alles levert minimaal 112,32 per jaar op. Dat is een aanzienlijke besparing. Vooral omdat je daarnaast voor weinig geld ook nog een prima CZ zorgverzekering hebt. Ook uw gezinsleden vallen onder de ZZP zorgverzekering van CZ, en u kunt gebruik maken van de ZZP Zorgcoach.

 

zorgverzekering zzp korting

ONVZ ZZP zorgverzekering

Bij ONVZ bedraagt de korting voor ZZP’ers en ondernemers zelfs 8% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekering! Kies daarvoor bij de premieberekening voor het ONVZ ZZP collectief.

Ondernemers, ZZP’ers, freelancers en mensen met een eenmanszaak krijgen via dit collectief de garantie dat u al binnen vijf dagen een diagnose krijgen en binnen 10 dagen een behandeling. Hiervoor zorgt ONVZ.

VGZ ZZP zorgverzekering

VGZ biedt 1 jaar gratis lidmaatschap van het VGZ Ondernemerscollectief. Het VGZ Ondernemerscollectief biedt veel voordeel voor ZZP’ers en ondernemers. En niet alleen op het gebied van korting (o.a. tot 10% op de zorgverzekering). U kunt tevens gebruik maken van de Fiscale Helpdesk, de Juridische Helpdesk en de Incasso service.

Menzis ZZP zorgverzekering

Menzis heeft het ZZP Nederland  collectief. Doe een premieberekening bij Menzis. Dit collectief geeft 7% korting op de basisverzekering en 9% korting op de aanvullende verzekeringen waaronder ook de tandartsverzekering.

zzp zorgverzekering

De Amersfoortse ZZP zorgverzekering

Als u een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij De Amersfoortse heeft kunt u een hoge korting krijgen op uw ziektekostenverzekering bij dezelfde maatschappij. Deze aantrekkelijk combi levert u 10% korting op de basisverzekering op, plus 15% korting op de aanvullende verzekering en 4% op de aanvullende tandartsverzekering. Bovendien ontvangt u 5% extra doorlopende korting op de premie van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). De Amersfoortse noemt deze combi-verzekering de Doorgaanverzekering.

Zilveren Kruis ZZP zorgverzekering

Zilveren Kruis het het collectief Zelfstandigen met interessante korting op een Zilveren Kruis Zorgverzekering. U krijgt 7,5% korting op de basisverzekering, 10% korting op de aanvullende verzekeringen (waaronder ook de tandarts) en 100% vergoeding voor een jaarlijkse gezondheidscheck mits u een aanvullende verzekering heeft.