Onbeperkte verzekeringen fysiotherapie

Echt heel veel fysiotherapie nodig? Ze zijn zeldzaam, maar er zijn zorgverzekeraars die een onbeperkt aantal fysiotherapie behandelingen in hun pakket hebben. Dit zijn heel dure aanvullende verzekeringen, maar altijd nog veel goedkoper dan dat u alle fysiotherapie zelf moet betalen. Bovendien betreft het aanvullende zorgpakketten die ook veel andere uitgebreide dekkingen hebben.

TIP: Wilt u weten welke zorgverzekering wat dekt op het gebied van fysiotherapie? Kijk dan in het overzicht vergoedingen fysiotherapie voor een compleet overzicht.

Hieronder een overzicht met goede verzekeringen die een zeer goede of zelfs onbeperkte vergoeding van fysiotherapie bieden.

OHRA (onbeperkt)
OHRA kent zelfs twee aanvullende verzekeringen die fysiotherapie onbeperkt voor 100% vergoeden. Het betreft OHRA Extra uitgebreid (59,20) en OHRA Compleet (92,95). Beide aanvullende zorgverzekeringen bieden nog heel veel meer dekking. Kijk bij OHRA voor alle mogelijkheden.

Delta Lloyd (onbeperkt)
Bij Delta Lloyd krijgt u uw fysio-behandelingen onbeperkt voor 100% vergoed. Tenminste, als u kiest voor de Delta Lloyd Top zorgverzekering. Hiervoor betaalt u wel 147,80 per maand. Deze verzekering dekt ook orthodontie voor kinderen voor 100% en heeft onder andere ruime dekkingen voor alternatieve geneeswijzen en hulpmiddelen. Een goedkoper alternatief is de Delta Lloyd Comfort verzekering die 36 behandelingen van de fysiotherapeut vergoedt.

De Friesland (onbeperkt)
De Friesland AV Optimaal is een bijzonder uitgebreide aanvullende zorgverzekering die  alle medisch noodzakelijke fysiobehandelingen onbeperkt vergoedt.  Boven de 37 behandelingen per jaar is wel toestemming nodig. In 2017 kost deze aanvullende verzekering 42,95 euro per maand. U bent met De Friesland AV Optimaal ook goed verzekerd voor brillen, lenzen en alternatieve geneeswijzen.

PNOzorg (onbeperkt)
De PNOzorg Compleet zorgverzekering (66,75 p/m) dekt fysiotherapie ook onbeperkt voor 100%. Maar bij deze verzekering krijgt u wel eerst een lijst met vragen waarna bepaald wordt of u wel voor deze verzekering in aanmerking komt.

Zorg en Zekerheid (40 behandelingen)
Zorg en Zekerheid had vroeger ook een aanvullende zorgverzekering met onbeperkte fysiotherapie. Maar bij Zorg en Zekerheid AV Totaal is het aantal te vergoeden behandelingen door de fysiotherapeut in 2017 beperkt tot maximaal 40.  Met een prijs van 94 euro per maand is deze aanvullende verzekering bovendien een stuk duurder dan die van De Friesland. Maar u bent met de aanvullende Zorg en Zekerheid Totaal verzekering ook verzekerd voor de tandarts, orthodontist, voor brillen, alternatieve geneeswijzen, psychologische hulp en heel veel meer.

CZ (36 behandelingen)
De CZ Top zorgverzekering is dan met een prijs van 33,85 euro een stuk goedkoper. Deze aanvullende CZ zorgverzekering vergoedt jaarlijks 36 behandelingen voor 100%. En ook op andere zorggebieden is dit aanvullende pakket inderdaad Top.

De Amersfoortse (36 behandelingen)
Ook de Optimaal zorgverzekering van de Amersfoortse dekt 36 behandelingen. In 2017 kost deze aanvullende verzekering 50 euro.

Pro Life (40 behandelingen)
De Pro Life Extra Large polis kost in 2017 63,50 euro per maand en dekt 40 behandelingen fysiotherapie voor 100%. Dit is een zeer brede aanvullende zorgverzekering die ook op vele andere terreinen een uitstekende dekking geeft. Kijk bij Pro Life voor alle vergoedingen.

ONVZ (35 behandelingen)
De ONVZ Vrije Keuze Optifit zorgverzekering 2017 kost 41,50. Daarvoor krijgt u naast 35 behandelingen fysiotherapie (met 100% vergoeding) ook goede dekkingen voor orthodontie kinderen (ook 100%), beweegzorg, preventiecursussen en alternatieve geneeswijzen.

Menzis (40 behandelingen)
Iets meer fysio-behandelingen nodig? De Menzis ExtraVerzorgd3 verzekering vergoedt 40 fysiotherapie behandelingen. Deze aanvullende Menzis zorgverzekering, die ook (beperkte) vergoedingen heeft voor alternatieve zorg, brillen, voetzorg en voorbehoedsmiddelen, kost in 2017 41,95 euro per maand. Bij PMA betaal je voor dezelfde aanvullende Menzis zorgverzekering 37,75 euro p/m.

DSW (36 behandelingen)
Met een prijs van 34,25 euro per maand en een dekking van 36 behandelingen is de DSW Top verzekering een relatief goedkope fysiotherapie-verzekering. Ook de vergoedingen voor tandheelkunde zijn erg ruim bij deze aanvullende zorgverzekering.

Univé (32 behandelingen)
Univé Vitaal is speciaal gericht op ouderen. Met typische vergoedingen voor op latere leeftijd zoals fysiotherapie, zorghotels en een gezondheidstest. Maar ook mantelzorg en vaccinaties voor buitenlandse vakanties. Dit zorgpakket voor ouderen kost 49,75 per maand.

VGZ (32 behandelingen)
Ook VGZ Vitaal Uitgebreid (48,89 p/m) is helemaal aan de zorgwensen van ouderen aangepast. Met naast 32 behandelingen fysiotherapie ook goede dekkingen voor tandarts, mantelzorg, overgangszorg, alternatieve zorg, brillen, contactlenzen en voetbehandelingen.