Cashback zorgverzekeringen

Sommige zorgverzekeraars geven nieuwe klanten een cashback. Cashback houdt in dat u een bedrag op uw rekening gestort krijgt als u zich als nieuwe verzekerde bij een zorgverzekeraar aanmeldt.

Bij energieleveranciers komt cashback nog veelvuldig voor, maar bij zorgverzekeringen is deze manier van nieuwe klanten werven kennelijk minder rendabel want hierbij is deze manier van klantenwerving minder gebruikelijk. Ieder jaar zijn er minder cashback acties bij zorgverzekeringen.

Voor wat betreft de zorgverzekering van dit jaar hebben we nog geen echte cashback acties aangetroffen maar wel wat acties die daarop lijken. Deze vindt u hieronder. 

Geen geld terug, wel dure cadeaus
Voor verzekeringsjaar 2017 hebben we nog geen echte cashback acties aangetroffen. Wat nog het meest in de buurt komt is de actie van UnitedConsumers waarbij u een airfryer, een gecombineerde tablet / laptop, een smartphone of een sporthorloge kunt krijgen als u daar de VGZ zorgverzekering afsluit. Een korting op de zorgpremie in plaats van deze cadeaus is ook mogelijk.

Korting nieuwe klanten
Een andere vorm die op cashback korting lijkt is de korting die zorgverzekeraars aan nieuwe klanten geven. Vaak geven ze de korting niet direct maar kun je als nieuwe klant wel korting krijgen als je je zorgverzekering via één van de grote vergelijkers van zorgverzekeringen afsluit.

Blijf op de hoogte
Mochten er nog zorgverzekeraars komen met een echte cashback actie voor hun zorgverzekering, dan kunt u dat hier lezen.