TomTom sporthorloge cadeau bij zorgverzekering 2017

Sluit een zorgverzekering 2017 af en ontvang een prachtig cadeau. Ook dit jaar is er weer de cadeau bij een zorgverzekering actie van UnitedConsumers. Dit jaar kunt u bij het afsluiten van een zorgverzekering een Airfryer, een gecombineerde tablet / laptop, een activity tracker, een Asus smartphone of een TomTom Spark 3 Cardio + Music sporthorloge cadeau krijgen. Hier kijken we naar dat laatste mooie kado.

tomtom sporthorloge cadeau zorgverzekering

Het principe is zoals ieder jaar bij deze succesvolle actie. Sluit een VGZ zorgverzekering af bij United Consumers en ontvang 10% korting op de basisverzekering (VGZ Ruime Keuze of VGZ Eigen Keuze). U kunt (een deel van) deze korting echter ook inruilen voor de mooie cadeaus die we hierboven noemen, waaronder het TomTom sporthorloge met mp3-speler, bluetooth headset, navigatie en hartslagmeter. Klik op de banner hieronder voor alle informatie en voorwaarden van deze spectaculaire actie.

0.4 Zorgbanner 500x500 versie 1

Een TomTom sporthorloge cadeau

De TomTom Spark 3 Cardio + Music is één van de meest uitgebreide sporthorloges die er te krijgen is. De TomTom Spark 3 Cardio + Music beschikt over een hartslagmeter en een muziekspeler. En het is een TomTom, dus de route geeft de Spark ook aan. 3GB ruimte biedt de muziekspeler, goed voor meer dan 500 nummers, en deze muziek beluistert u draadloos met de meegeleverde Bluetooth headset.

En dit multimedia sporthorloge van TomTom ontvangt u cadeau als je bij United Consumers de VGZ zorgverzekering afsluit. Of kies voor één van de andere cadeaus, of voor 10% korting op je basisverzekering. Via de banner hierboven vindt u alle informatie.