TomTom Touch activity tracker cadeau bij zorgverzekering

Zorgverzekeraars hebben graag gezonde klanten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de TomTom Touch activity tracker één van de cadeaus is die je kunt krijgen als u een VGZ zorgverzekering 2017 via de zorgverzekering cadeau actie van UnitedConsumers afsluit.

tomtom touch cadeau

Naast de TomTom Touch zijn de cadeaus waar u uit kunt kiezen een Philips Airfryer XL hetelucht friteuse (veel gezonder frituren), een TomTom Spark3 (met hartslagmeter en audiospeler/bluetooth headset voor onder het sporten) en een Acer smartphone met armdraagband (ook voor onder het sporten). Allemaal gezonde cadeaus bij uw zorgverzekering dus. O ja, en een gecombineerde tablet / laptop van Lenovo. Die is gewoon voor het leuk 🙂

De zesde mogelijkheid is 10% korting op de basis zorgverzekering (VGZ Ruime Keuze of VGZ Eigen Keuze). Ook dat is gezond, maar dan voor uw portemonnee.

Gaat u voor mooi kado bij uw zorgverzekering, of toch liever voor 10% korting op de basisverzekering? Klik op de banner hieronder en u krijgt alle informatie over deze actie, de voorwaarden en de mooie cadeaus.

0.4 Zorgbanner 500x500 versie 1

Informatie TomTom Touch activity tracker

De TomTom activity tracker (winkelwaarde 149 euro) die u bij uw zorgverzekering cadeau kunt krijgen is één van de meest uitgebreide activity trackers die er te koop is. De TomTom Touch is voorzien van een ingebouwde hartslagmeter die ieder moment van de dag uw hartslag kan meten. Ook vetpercentage, spiermassa en en lichaamssamenstelling worden vatsgelegd. Op het touchscreen kunt u alle informatie opvragen.

Uw telefoon kan u op zak houden, want inkomende oproepen en berichten kun u ook op het display lezen van de TomTom Touch de u als een horloge om uw pols draagt.

De TomTom Touch activity tracker die u cadeau kunt krijgen bij een zorgverzekering via Untited Consumers is zo ontworpen dat zowel mannen als vrouwen deze kunnen dragen.

Kijk via bovenstaande banner voor alle informatie over de UnitedConsumers kado-actie, de cadeaus de voorwaarden en meer uitleg.