PMA zorgverzekering. Hoge korting bij Menzis.

Je kunt je individueel aanmelden voor een zorgverzekering, maar ook via een collectief. In het tweede geval krijg je een hoge korting. Waarom zou je dat niet doen?

Het enige dat je hoeft te doen is bij het inschrijven bij je nieuwe zorgverzekeraar aangeven dat je van het collectief gebruik wil maken.

De topper op dit gebied is de PMA Zorgverzekering bij Menzis. Deze geeft 7% korting op de basisverzekering en 10% korting op aanvullende verzekeringen (waaronder ook de tandartsverzekering) zonder dat er verder iets voor u veranderd.

–> TIP: Hier vind je alle informatie over deze collectieve zorgverzekering

 

PMA collectief: Alleen voordelen

Iedereen kan gewoon gebruik maken van dit collectief en zo een interessante korting krijgen op zijn Menzis zorgverzekering. Met 450.000 verzekerden is de PMA zorgverzekering het grootste consumentencollectief op het gebied van zorgverzekeringen van Nederland.

Dan krijgt u precies dezelfde zorgverzekering als dat je anders bij Menzis zou krijgen, maar dan met de voordelen van de PMA collectieve verzekering. Hieronder staan deze voordelen:

  • 7% korting op de Menzis basisverzekering (Basis en Basis Vrij). De korting geldt niet voor de goedkoopste (Basis Voordelig) zorgverzekering.
  • 10% korting op de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekering