Gratis tandongevallenverzekering bij een zorgverzekering

Independer gaf hem eerder al cadeau, maar ook De Zorgkiezer geeft hem nu gratis bij een zorgverzekering, de tandongevallenverzekering!

Bij een groot aantal zorgverzekeringen kunt u nu een gratis tandongevallen verzekering cadeau krijgen als u bij één van deze vergelijkers van zorgverzekeringen uw zorgverzekering zoekt, kiest en afsluit.

Een gratis verzekering, die u helemaal cadeau krijgt bij een zorgverzekering. Of eigenlijk, bij heel veel zorgverzekeringen, want zowel bij Independer als bij De Zorgkiezer kunt u bij heel veel zorgverzekeraars een zorgverzekering afsluiten (vaak met korting). En daarbij krijgt u dus een tandongevallenverzekering cadeau.

tandarts ongeval verzekering

Wist u dat tandartskosten na een ongeluk bijna nooit vergoed worden door je zorgverzekering? Daarvoor heeft u namelijk een aparte tandongevallen verzekering nodig, en die ongevallen verzekering voor de tandarts krijgt u nu cadeau bij het afsluiten van uw zorgverzekering bij Indender of Zorgkiezer.

Deze verzekering voor tandongevallen vergoedt de tandartskosten aan natuurlijke tanden of kiezen na een ongeval. Twee voortanden kosten al snel een paar duizend euro, en de basisverzekering dekt deze kosten niet. Dus dit is een heel nuttige verzekering, en extra interessant omdat deze u niets extra kost.

Bij zowel Independer als Zorgkiezer krijgt u namelijk via bovenstaande links een onafhankelijk advies waarin alle zorgverzekeringen eerlijk zijn meegenomen. Voor het afsluiten betaalt u niets extra’s (sterker nog, soms krijgt u korting), en bovendien ontvangt u de tandongevallenverzekering gratis.

U bent dus een dief van uw eigen portemonnee als u de zorgverzekering niet via één van de bovenstaande vergelijkingssites afsluit maar direct bij de zorgverzekeraar. De verzekeraar geeft namelijk zelden direct korting, maar om klanten binnen te halen via de vergelijkingssite is een zorgverzekeraar vaak wel ineens gul.

Profiteer dus van een gratis tandongevallen verzekering voor de tandarts en misschien ook wel van extra korting en kijk bij bovenstaande sites voor zorgverzekering vergelijken wat voor u de beste en goedkoopste zorgverzekering is.

Samenvatting:
Bij veel zorgverzekeringen kunt u een gratis tandongevallen verzekering cadeau krijgen. Deze gratis verzekeringen voor ongevallen voor de tandarts krijgt u als u uw zorgverzekering via een vergelijkingssite voor zorgverzekeringen afsluit. Vaak krijgt u dan ook nog eens korting op de zorgverzekering zelf. Hierboven informatie over de gratis tand ongeval verzekering.