OHRA goedkoopste zorgverzekering 2020 met vrije zorgkeuze

Het is wel zo plezierig als u zelf hun zorgverlener kunt kiezen en niet afhankelijk bent van de zorgverleners waarmee uw zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten. Maar natuurlijk wilt u wel een volledige vergoeding van de gemaakte zorgkosten ontvangen. Een restitutiepolis, een zorgverzekering met volledige vrije keuze van zorgverlener, is dan voor u de beste zorgverzekering. En zo’n restitutieverzekering hoeft helemaal niet duur te zijn. Kijk hier voor de top 10 van goedkoopste zorgverzekeringen 2020 met vrije zorgkeuze.

In bovenstaande top 10 kunt u zien dat de OHRA zorgverzekering de goedkoopste zorgverzekering 2020 met vrije zorgkeuze is. Inclusief korting betaalt u 116,50 euro per maand voor de basisverzekering. Als u voor een maximaal eigen risico kiest komt de maandpremie op 100,49 euro, maar de combinatie van een zorgverzekering met vrije zorgkeuze en een verhoogd eigen risico wordt weinig gekozen.

Natuurlijk kan deze basisverzekeringen nog worden uitgebreid met diverse aanvullende verzekeringen. OHRA biedt 4 aanvullende pakketten, een fysio meeneem service (als enige zorgverzekeraar), een reis-zorgverzekering en keuze uit 3 tandartsverzekeringen. Op de aanvullende pakketten krijgt u 5% korting als u deze via de bovenstaande top 10 afsluit.

Bovendien ontvangt u via deze top 10 een gratis Oral-B tandenborstel bij het afsluiten van de zorgverzekering (ook als het alleen een basisverzekering is).