Stad Holland zorgverzekering 2021 bekend

Na moederbedrijf DSW heeft ook Stad Holland zijn zorgpremie 2021 bekend gemaakt. De schade voor de basisverzekering bedraagt bij Stad Holland 4,50 euro. Hiermee komt de prijs van de Stad Holland basis zorgverzekering op 133 euro per maand (1.596 per jaar).

Evenals verleden jaar hanteert Stad Holland een lager eigen risico van 375 euro per jaar. Dat tientje wat je daarmee bespaart is echter door de gestegen zorgpremies tegenwoordig niet veel meer dan een druppel op een gloeiende plaat.

Stad Holland aanvullende zorgverzekeringen
Stad Holland heeft een beleid van aanvullende verzekeringen dat afwijkt van dat van de meeste andere zorgverzekeraars. Hier geen aparte tandartsverzekering, maar wel een heel ruime keuze uit aanvullende zorgpakketten. De Stad Holland zorgverzekering 2021 kent de de Compact AV, de Standaard AV, de Uitgebreide AV, de Extra Uitgebreide AV en de Jongeren AV.

De goedkoopste zorgverzekering (Stad Holland Compact AV) kost maar 7,75 euro euro per maand, maar kent geen vergoeding voor de tandarts. Wel vergoed deze goedkope zorgverzekering 9 fysiobehandelingen, anticonceptie, spoedeisende hulp Europa en maximaal 250 euro per jaar aan alternatieve geneeswijzen.

Voor de goedkoopste zorgverzekering met tandartsdekking (250 euro per jaar), de Stad Holland Standaard AV, betaal je 22,50 euro per maand. Je hebt dan o.a. ook dekking voor fysiotherapie (12 behandeling), orthodontie en alternatieve geneeswijzen.