Goedkoopste zorgverzekering maximaal eigen risico

De Zekur zorgverzekering 2021 is de goedkoopste zorgverzekering 2021 als u kiest voor een maximaal eigen risico van 885 euro (waarvan 500 euro vrijwillig eigen risico).

De meeste mensen kiezen niet voor een eigen risico omdat u dan meer zelf moet betalen als je meer zorg nodig hebt dan verwacht, maar als u een zo goedkoop mogelijke zorgverzekering wilt hebben omdat u er van uitgaat dat u deze toch niet of nauwelijks gebruikt is een maximaal eigen risico te overwegen.

85,95 euro per maand
Goedkoper krijgt u het niet. De goedkoopste Zekur zorgverzekering 2021 kost met een maximaal eigen risico 85,95 euro per maand. Dat is ruim een euro per maand goedkoper dan de op één na goedkoopste zorgverzekering.

Kijk in de top 10 van goedkoopste zorgverzekeringen met 885 euro eigen risico voor alle goedkope zorgverzekeringen 2021.

Minder eigen risico?
Kiest u wel voor een zo klein mogelijk eigen risico (385 euro). Dat is deze ZieZo zorgverzekering niet de goedkoopste zorgverzekering van 2021. Kijk bij de goedkoopste zorgverzekering bij een minimaal eigen risico wat dan de top 10 is.