Goedkoopste zorgverzekering 2018 met vrije keuze

Let op! Dit betreft informatie over de zorgverzekering 2018. Kijk bij de Goedkoopste zorgverzekering 2019 met volledig vrije zorgkeuze voor de recente informatie.

Wilt u zelf kunnen bepalen welk ziekenhuis of andere zorgverlener u bezoekt, en daar altijd de volledige vergoeding voor krijgt, dan dient u een restitutie-verzekering met vrije keuze te kiezen. Deze zijn iets duurder dan de allergoedkoopste zorgverzekeringen waarbij je alleen bij gecontracteerde zorgverleners volledig vergoed krijgt.

Een restitutie-zorgverzekering geeft dus meer keuzevrijheid.

Hieronder vindt u de vijf goedkoopste zorgverzekeringen met vrije keuze die voor iedereen toegankelijk zijn. Let op! De twee goedkoopste zijn inclusief een collectieve korting die u via onderstaande link krijgt. Klik op de naam van de zorgverzekeraar voor meer informatie en een premieberekening.

  1. Zorgdirect (107,83 euro met korting)
  2. OHRA (107,95 euro met korting)
  3. Zekur (109.12 euro)
  4. FBTO (109,95 euro)
  5. United Consumers (109,98 euro)

TIP: Deze prijzen zijn voor de zorgverzekering met alleen het verplichte eigen risico, Verhoogt u het eigen risico dan neemt de prijs sterk af. Voor de Zorgdirect zorgverzekering 2018 betaalt u dan bijvoorbeeld nog maar 90,32 euro. Maar als u veel zorg gebruikt die ten koste gaat van het eigen risico valt wel een deel van het voordeel weg.

goedkoopste zorgverzekering vrije keuze

TIP: Dit prijsvergelijk is tot stand gekomen via Independer. Daar kunt u  de goedkoopste zorgverzekering vinden die aan uw eisen en wensen voldoet.