Goedkoopste zorgverzekering normaal eigen risico (top 10)

Bij het afsluiten van een zorgverzekering kiezen de meeste mensen voor het standaard eigen risico van 365 euro. Minder eigen risico kan niet. en zo loopt u het minste eigen risico. De prijzen van de zorgverzekering die u hoort zijn dan ook gebaseerd op dit standaard eigen risico.

Hieronder kijken we naar de goedkoopste zorgverzekering met een normaal eigen risico en naar de rest van de top 10 van goedkoopste zorgverzekeringen met alleen een verplicht eigen risico van 365 euro.

De ZieZo zorgverzekering is de goedkoopste zorgverzekering van 2021 met een normaal eigen risico. Voor deze verzekering betaalt u 105,95 euro per maand.

ZieZo is een budget label van Zilveren Kruis. Een ZieZo zorgverzekering is eenvoudig van opzet en er zijn minder mogelijkheden om u aanvullend te verzekeren. Voor de inhoud van de basisverzekering maakt dat niets uit, die is vanuit de overheid bepaald en dus overal gelijk.

Dit is de top 10

Kijk bij de top 10 goedkoopste zorgverzekeringen voor de 10 goedkoopste zorgverzekeringen 2021 met een (normaal) eigen risico van 385 euro.

Samenvatting:
Hierboven vind u de goedkoopste zorgverzekering 2021 bij een standaard eigen risico van 365 euro (verplicht eigen risico) en de top 10 van goedkoopste zorgverzekeringen 2021 met dit normale eigen risico.