Ziezo goedkoopste zorgverzekering 2020 bij maximaal eigen risico

De Ziezo zorgverzekering 2020 is de goedkoopste zorgverzekering als je kiest voor een maximaal eigen risico van 885 euro (waarvan 500 euro vrijwillig eigen risico).

De meeste mensen kiezen niet voor een eigen risico omdat je dan meer zelf moet betalen als je meer zorg nodig hebt dan verwacht, maar als je een zo goedkoop mogelijke zorgverzekering wilt hebben omdat je er van uitgaat dat je deze toch niet of nauwelijks gebruikt is een maximaal eigen risico te overwegen.

83,25 euro per maand
Goedkoper krijgt u het niet. Een ZieZo Selectief verzekering kost met een maximaal eigen risico 83,25 euro per maand. Ook een andere ZieZo zorgverzekering behoort tot de drie allergoedkoopste zorgverzekeringen. Kijk in de top 10 van goedkoopste zorgverzekeringen met 885 euro eigen risico voor alle goedkope zorgverzekeringen 2020.

Minder eigen risico?
Kiest u wel voor een zo klein mogelijk eigen risico (385 euro). Dat is deze ZieZo zorgverzekering niet de goedkoopste zorgverzekering van 2020. Kijk bij de goedkoopste zorgverzekering bij een minimaal eigen risico wat dan de top 10 is.