Tablet cadeau bij zorgverzekering

Als u via het consumentencollectief UnitedConsumers (verenigde consumenten) een zorgverzekering bij VGZ afsluit krijgt u dezelfde goede en voordelige zorgverzekering met 10% korting. Goed om te weten, want de zorgverzekering van VGZ is één van de beste van 2017 en een korting van 10 procent op een VGZ zorgverzekering komt neer op een behoorlijk bedrag in euro’s per persoon per jaar.

Maar u kunt de korting op de basisverzekering ook inwisselen voor een mooi cadeau, een smartphone met digitale televisie, een Philips Airfryer of zelfs een tablet van Lenovo. En niet zomaar een tablet, want deze 2-in-1 tablet is ook als laptop te gebruiken. Kijk bij UnitedConsumers voor alle details van deze geweldige actie.

Zorgbanner 500x500 versie 1

Tablet cadeau bij de zorgverzekering 2017

De tablet waarvoor u kunt kiezen is niet zomaar een tablet maar een Lenovo IdeaPad Miix 310 2-in-1. Dit is een tablet en laptop in één. Gebruik hem met toetsenbord als laptop, of haal deze los en werk verder op een tablet.

Gebruik deze Lenovo IdeaPad Miix 310 als laptop of als tablet. Het beste van twee werelden, of je nu lui op te bank ligt te surfen of aan een bureau aan het werk bent. Deze Lenovo doet wat hij doen moet en werkt comfortabel.

Deze Lenovo 2-in-1 tablet / laptop kost normaal gesproken een paar honderd euro maar bij een VGZ zorgverzekering 2017 via United Consumers krijgt u deze tablet computer gewoon bij uw zorgverzekering cadeau!

Hiervoor levert u dan de 10% korting die u anders zou krijgen in. Kijk bij de UnitedConsumers cadeauactie voor alle details.

 

Lenovo laptop / tablet cadeau bij zorgverzekering