Collectiviteitskorting zorgverzekering via een vereniging of organisatie

Veel zorgverzekeraars geven korting op de zorgverzekering of extra dekking op een pakket als u gebruik maakt van een collectieve verzekering. Een lidmaatschap bij veel clubs, verenigingen en organisatie geven u recht op die korting.


 

Korting zorgverzekering via een collectiviteit

Via een collectiviteit kun je interessante kortingen krijgen op uw zorgverzekering. Het is zorgverzekeraars vanaf 2023 echter niet meer toegestaan korting op de basis zorgverzekering te geven.

Op aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen mag nog wel collectieve korting gegeven worden.

Collectiviteitskorting kunt u krijgen via uw werkgever maar ook via een club of vereniging waarvan u lid bent.

 

Besef wel dat een zorgverzekering met korting van de ene zorgverzekeraar niet altijd goedkoper is dan de zorgverzekering zonder korting van een andere zorgverzekeraar. Gebruik een productvergelijker zorgverzekeringen om dat snel en makkelijk uit te vinden.


 

Voorbeelden van een collectieve zorgverzekering korting

Hieronder vind u een overzicht van enkele belangrijke en populaire collectiviteiten die korting geven op de zorgverzekering. Klik op het artikel voor alle informatie over de betreffende zorgverzekering collectiviteit en de bijbehorende collectiviteitskorting.

 

 

Komt u niet in aanmerking voor een collectieve korting via één van de bovengenoemde collectiviteiten? Geen nood, bij collectieve korting zorgverzekering voor iedereen kunt u lezen hoe u toch in aanmerking kunt komen voor een collectieve korting bij veel zorgverzekeringen.

 


 

Onderwerp:
Hierboven kijken we naar de mogelijkheden om korting op de zorgverzekering te krijgen via een collectiviteit bij een club of vereniging. Veel zorgverzekeraars hebben collectiviteiten voor clubs en verenigingen. Bijvoorbeeld een sportclub, ouderenorganisatie, vakbond of tijdschriften. Daarnaast is het mogelijk korting op de zorgverzekering te krijgen via een openbare collectiviteit.