Salland zorgverzekering

Prijs Salland zorgverzekering 2024: 145,90 euro per maand

 

Is de Salland zorgverzekering voor jou de beste zorgverzekering? Doe hier een zorgverzekering verzekering vergelijk en je weet het in een paar minuten.

 


 

Informatie Salland zorgverzekering

De zorgverzekering van Salland behoort tot de goedkopere zorgverzekeringen van Nederland. Een uitstekende prestatie, vooral omdat dit een goede naturapolis betreft en geen budget zorgverzekering.

En vanaf 2023 kunt u de Salland zorgverzekering in heel Nederland afsluiten. Salland is namelijk gestopt met zijn landelijke ZorgDirect zorgverzekering en biedt de Salland zorgverzekering nu overal in Nederland aan.

 

Pluspunten van een Salland zorgverzekering

  • Al aanvullend verzekerd voor 5,85 euro extra (met o.a. 6 fysio behandelingen)
  • Keuze uit 4 verschillende aanvullende verzekeringen en 3 tandartsverzekeringen.
  • Sinds 2023 landelijke dekking van zorgverleners
  • Veel kortingen op regionale activiteiten en aanbieders in Salland.
  • Vrijwillig eigen risico zelf te kiezen (0, 100, 200, 300, 400 of 500 euro).
  • Eigen risico gespreid betalen.

 


 

Over de  Salland zorgverzekeraar

Salland is een zorgverzekeraar die tot en met 2022 alleen in de regio Salland en regio Deventer actief was maar vanaf 2023 ook landelijk actief is. Die ervaring hebben ze als, want daarvoor opende ze (sinds 2016) al landelijk onder de naam ZorgDirect

Salland Zorgverzekeringen maakt onderdeel uit van de dienstverlener Eno. Dit is de nieuwe naam voor de coöperatie Salland die al in 1860 werd opgericht. Ook HollandZorg, Salland ZorgDirect en Energiek (een zorgverzekering speciaal voor vrouwen) zijn onderdeel van het Eno

Eno heeft geen winstdoelstelling. De belang en de zorg van de klanten staat bij Eno en Salland Zorgverzekeringen voorop.

 


 

Onderwerp:
Tegenwoordig is de Salland zorgverzekering in heel Nederland af te sluiten. Hierboven vind je alle informatie waaronder de actuele premie.