Univé zorgverzekering

Prijzen Univé zorgverzekering 2024:

  • Univé Zorg Select zorgverzekering 2024: 138.95 euro per maand
  • Univé Zorg Basis zorgverzekering 2024: 147,30 per maand
  • Univé Zorg Geregeld zorgverzekering 2024: 160,15 per maand

Kijk hier voor alle informatie en een premie berekening

 


 

Informatie Univé zorgverzekering

Het belangrijkste voordeel van Univé voor de zorgverzekering is dat deze verzekeraar geen winstoogmerk heeft. De klanten van Univé zijn niet alleen klant maar ook lid van de organisatie. En als lid staat u centraal.

Univé heeft niet als doel het maken van winst, maar het zo gunstig mogelijk verzekeren van de leden. Positieve resultaten ziet u als lid/klant terug in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde diensten. Dit zijn de bekende vruchten van Univé.

Bovendien is de verzekeraar Univé niet alleen in de zorg actief maar heeft Univé ook woonverzekeringen zoals een opstalverzekering en een inboedelverzekering, en kun je via deze schadeverzekeringen korting verdienen op de premie van je Univé zorgverzekering. Dit wordt het Univé ledencollectief genoemd.

 


Tot 5% korting via Univé ledencollectief

Heeft u andere schadeverzekeringen bij Univé? Dan kunt u flinke kortingen op uw aanvullende zorgverzekering verdienen. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om een Univé autoverzekering of een Univé inboedelverzekering. Univé noemt dit het Univé ledencollectief. Het is dus zeer interessant om meerdere verzekeringen bij Univé onder te brengen.

Aanvankelijk kon men zo zelfs tot 10% korting op de basis zorgverzekering krijgen. Door een wettelijke regeling mogen de zorgverzekeraars tegenwoordig de korting alleen nog maar op de aanvullende verzekeringen geven.

 


 

Aanvullende pakketten en modules

Meestal biedt een zorgverzekeraar zijn aanvullende verzekeringen als pakket aan (waarin alle soorten zorg zitten) of in losse modules voor diverse soorten zorg zoals fysio, tandarts en buitenland. Univé doet beide. Je kunt je voor een totaal pakket verzekeren of bijvoorbeeld alleen aanvullend voor de fysio.

Er zijn twee modules voor fysio (9 of 18 behandelingen), twee modules voor de tandarts en ook buitenland en tandongevallen kunnen apart worden verzekerd.

Bij de complete pakketten zijn er drie mogelijkheden: Goed, Beter en Best. De tandarts valt buiten deze pakketten (daarvoor kies je een tandarts module), maar verder zijn met name de laatste twee zeer compleet. Hieronder vallen onder andere fysiotherapie, brillen, alternatieve zorg, buitenland, kraamzorg, mantelzorg, hoortoestellen, vaccinaties, psychologische hulp en anticonceptie. Kortom, met name Univé Beter en Univé Best zijn zeer complete aanvullende verzekeringen.

 


 

Voordelen Univé zorgverzekering:

  • Univé heeft geen winstoogmerk.
  • Tot 5% korting op de basisverzekering als u Univé schadeverzekeringen heeft.
  • Keuze uit 3 basisverzekeringen (Select, Basis en Geregeld).
  • Keuze uit veel aanvullende pakketten en modules (zie boven).
  • Declareren kan per post of heel snel online via een scan of foto van de rekening.
  • Geen medische acceptatie bij aanvullende verzekering (uitgezonderd meest uitgebreide tandartsverzekering)

Uniek is dat Univé zowel standaardpakketten heeft als losse modules. U kan hier dus kiezen wat u het plezierigste vindt.

 


 

Over Univé

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Naast zorgverzekeringen kun je hier terecht voor onder andere autoverzekeringen, fietsverzekeringen en andere schadeverzekeringen. Ook biedt Univé reisverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, uitvaartverzekeringen en woonverzekeringen. Circa 1,4 miljoen verzekerden hebben in totaal bijna 4 miljoen verzekeringen bij Univé afgesloten. Ook in zorgverzekeringen is Univé één van de grootste van Nederland.

Univé is een verzekeringsmaatschappij zonder winstoogmerk. Dit is gunstig voor kosten.