Univé zorgverzekering

Prijs Univé zorgverzekering 2018: Vanaf 100,95 euro
Of 85,95 euro bij het hoogste eigen risico

Het belangrijkste voordeel van Univé voor de zorgverzekering 2018 is dat deze verzekeraar geen winstoogmerk heeft. De klanten van Univé zijn niet alleen klant maar ook lid van de organisatie. En als lid staat u centraal. Univé heeft niet als doel het maken van winst, maar het zo gunstig mogelijk verzekeren van de leden. Positieve resultaten ziet u als lid/klant terug in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde diensten. Dit zijn de bekende vruchten van Univé.

En dat leidt ook in 2018 weer tot een zeer lage premie!

TIP: Wilt u weten of deze zorgverzekering voor u interessant is? Met een vergelijk zorgverzekeringen kunt u dat nagaan. Hierbij worden alle prijzen met elkaar vergeleken en kunt u de zorgverzekeringen op uw wensen en eisen selecteren.

Tot 10% korting via Univé ledencollectief

Heeft u andere schadeverzekeringen bij Univé? Dan kunt u flinke kortingen op uw basis-zorgverzekering verdienen. Heeft u bijvoorbeeld een Univé autoverzekering? Dan krijgt u al meteen 4,5% korting. Heeft u tevens een Univé inboedelverzekering? Dan loopt de korting al op naar 7,5%. Univé noemt dit het Univé ledencollectief. Zo kunt u tot wel 10% korting verdienen! Het is dus zeer interessant om meerdere verzekeringen bij Univé onder te brengen.

Voordelen Univé zorgverzekering:

  • Univé heeft geen winstoogmerk.
  • Tot 10% korting op de basisverzekering als u Univé schadeverzekeringen heeft.
  • Keuze uit 2 basisverzekeringen (Select en Vrij)
  • Keuze uit 3 aanvullende pakketten en 3 verschillende tandartsverzekeringen.
  • Maar ook losse modules voor fysiotherapie (2x), tandheelkunde (2x), Europa, werelddekking en alternatieve geneeswijzen (2x).
  • Declareren kan per post of heel snel online via een scan of foto van de rekening.
  • Geen medische acceptatie bij aanvullende verzekering (uitgezonderd meest uitgebreide tandartsverzekering)

Uniek is dat Univé zowel standaardpakketten heeft als losse modules. U kan hier dus kiezen wat u het plezierigste vindt.

Over Univé

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Naast zorgverzekeringen kun je hier terecht voor onder andere autoverzekeringen, fietsverzekeringen en andere schadeverzekeringen. Ook biedt Univé reisverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, uitvaartverzekeringen en woonverzekeringen. Circa 1,4 miljoen verzekerden hebben in totaal bijna 4 miljoen verzekeringen bij Univé afgesloten. Ook in zorgverzekeringen is Univé één van de grootste van Nederland.

Univé is een verzekeringsmaatschappij zonder winstoogmerk. Dit is gunstig voor kosten.