Korting bestaande zorgverzekering klant

Kan je als bestaande klant ook een korting op een zorgverzekering krijgen? Ja, dat is vaak mogelijk. Hier lees je hoe.


 

De bestaande klant wordt vaak overgeslagen

Er is veel te doen om het vele geld dat zorgverzekeraars uitgeven om nieuwe klanten binnen te halen. Hun hoge kortingen en dure cadeaus worden in feite betaald door de klanten die hun zorgverzekering trouw blijven en niet profiteren van deze kortingen en andere voordelen.

Wat bovendien zuur is, is dat de bestaande klant bij het geven van de korting overgeslagen worden. De bestaande klant is bij de zorgverzekering geen koning, dit is het tegenovergestelde van een vaste klanten korting.

Gelukkig kun je als bestaande klant ook van de korting profiteren. Via een omweg kunnen ook bestaande klanten van de zorgverzekering korting krijgen.
Kortingen ook voor bestaande klanten zorgverzekering

De truc is dat je als bestaande klant ook vaak korting op je bestaande zorgverzekering kunt krijgen door je opnieuw in te schrijven via een vergelijkingssite voor zorgverzekeringen.

Vaak geven deze vergelijkers van zorgverzekeringen namelijk ook kortingen op het afsluiten van een zorgverzekering. Veel zorgverzekeraars willen zo nieuwe klanten via de zorgverzekering vergelijkingssite binnenhalen, maar als bestaande klant kun je hier ook slim van profiteren.

De zorgverzekeraar ziet je in dit geval als nieuwe klant, dus via het vergelijken van zorgverzekering kun je toch deze korting krijgen. En daarbij… misschien kom je bij het het vergelijken wel een betere zorgverzekering tegen!


Dat werkt via korting via collectieve zorgverzekering prijsvergelijkers

Via de productvergelijker / prijsvergelijker van zorgverzekeringen wordt namelijk gebruik gemaakt van collectieven via welke de klanten zich aanmelden.

Als klant merkt u niets van dat collectief behalve dan dat het u een interessante korting oplevert . En daarbij kunt u bij de website voor zorgverzekering vergelijking gewoon kiezen voor uw bestaande zorgverzekeraar. De vergelijkingssite sluit dan uw zorgverzekering opnieuw af, maar dan met de collectieve korting.

Door opnieuw uw zorgverzekering af te sluiten via het collectief van een vergelijkingssite kunt u dus ook deze “nieuwe klanten korting” krijgen. 

Hier vind u de beste vergelijkers van zorgverzekeringen.
(Deze geven een collectieve korting op veel zorgverzekeringen)