Korting bestaande klant zorgverzekering

Er is veel te doen om het vele geld dat zorgverzekeraars uitgeven om nieuwe klanten binnen te halen. Hun hoge kortingen en dure cadeaus worden in feite betaald door de klanten die hun zorgverzekering trouw blijven en niet profiteren van deze kortingen en andere voordelen.

Kortingen ook voor bestaande klanten zorgverzekeraars

Hoewel sommige voordelen inderdaad exclusief voor nieuwe klanten zijn wordt er in deze berichtgeving vooral gewezen naar de interessante kortingen die u kan krijgen bij de grote vergelijkingssites. Met interessante kortingen worden daar door de zorgverzekeraars nieuwe klanten binnen gehaald.

Maar deze berichtgeving is onjuist. Weliswaar kunt u als nieuwe klant deze kortingen krijgen, maar als bestaande klant kunt u bij een vergelijkingssite voor zorgverzekeringen gewoon uw bestaande zorgverzekering opnieuw afsluiten, om zo te profiteren van de korting.

En deze collectieve kortingen gelden niet het hele jaar, maar gedurende de hele looptijd van de zorgverzekering!

Dat werkt via korting via collectieve zorgverzekering prijsvergelijkers

Er wordt namelijk gebruik gemaakt van collectieven via welke de klanten zich aanmelden. Als klant merkt u niets van dat collectief behalve dan dat het u een interessante korting oplevert . En daarbij kunt u bij de vergelijker gewoon kiezen voor uw bestaande zorgverzekeraar. De vergelijker sluit dan uw zorgverzekering opnieuw af, maar dan met de collectieve korting.

Door opnieuw uw zorgverzekering af te sluiten via het collectief van een vergelijkingssite kunt u dus ook deze “nieuwe klanten korting” krijgen. 

Hier vind u de beste vergelijkers van zorgverzekeringen.
(Deze geven een collectieve korting op veel zorgverzekeringen)