Collectiviteit korting voor iedereen

Het is al lang niet meer zo dat je voor een bepaalde werkgever moet werken om voor collectiviteit korting in aanmerking te komen. Collectiviteit korting is tegenwoordig vaak een korting waarvoor iedereen in aanmerking komt. U moet alleen van het bestaan van die korting afweten en u via de juiste manier inschrijven voor deze zorgverzekering. Daarbij helpen wij u hier. Hieronder vind u manieren waarop iedereen in aanmerking komt voor een collectiviteit korting op de zorgverzekering.

 

Zo krijgt u korting op de zorgverzekering via een prijsvergelijker

Als u uw zorgverzekering afsluit via één van de grote prijsvergelijkers voor zorgverzekeringen krijgt u niet alleen een goed advies maar kunt u ook zorgverzekeringen met hoge korting afsluiten. Grote prijsvergelijkers als Independer, Pricewise en de Zorgwijzer hebben speciale afspraken gemaakt met zorgverzekeraars. Ze hebben bij de meeste zorgverzekeraars flinke kortingen op de premie kunnen regelen. Deze kortingen loopt op tot 8% korting op de basisverzekering en tot wel meer dan 20% korting op de aanvullende verzekering. In die gevallen is het erg interessant via zo’n prijsvergelijker de zorgverzekering af te sluiten en niet direct via de zorgverzekeraar.

 

Voor iedereen 10% korting op VGZ basisverzekering bij UnitedConsumers

Het is ook mogelijk om 10% korting te krijgen op de basisverzekering van de VGZ zorgverzekering.  Om deze te krijgen schrijft u zich niet in bij VGZ zelf maar bij UnitedConsumers. Deze korting kunt u ieder gewenst moment gebruiken, maar u kunt ook sparen voor mooie cadeaus.

 

8% korting op OHRA zorgverzekering bij online aanmelding

Schrijf u online in bij OHRA en u komt automatisch in het OHRA Online Gemak collectief. U krijgt dan 8% korting op uw basis zorgverzekering! Ook op aanvullende pakketten krijgt u een korting van 5%.

 

Iedereen met een postcode korting op de zorgverzekering. Tot wel 30%

Heeft u een postcode? Heel waarschijnlijk wel. Dan komt u in aanmerking voor een korting op een Nationale Nederlanden zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.  En dat is geen kinderachtige korting want deze kan wel oplopen tot 30%. Dat is wel een premieberekening waard!

 

3 tot 7 procent korting bij ONVZ Ledencollectief

Bij ONVZ kan iedereen ook heel makkelijk korting op de zorgverzekering krijgen. Meldt u zich hier aan en u schrijft zich in via het Ledencollectief van ONVZ. Deelnemers aan dit openbare collectief ontvangen 3% korting op de basisverzekering en 7% op aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekering. Dat is heel mooi meegenomen!