Korting zorgverzekering voor iedereen

Een collectieve korting via de werkgever is maar één van de vele manieren om korting op de zorgverzekering te krijgen. Korting op de zorgverzekering  is voor iedereen haalbaar, ook als u werkgever een collectiviteit heeft afgesloten.


Hoe zit dat met die collectieve korting?

Een collectieve korting is een korting die een zorgverzekeraar aan een groep klanten geeft. Vroeger betrof dat meestal het personeel van een bepaald bedrijf. Het is echter al lang niet meer zo dat u voor een bepaalde werkgever moet werken om voor zo’n collectiviteit korting op de zorgverzekering in aanmerking te komen.

Collectieve korting op de zorgverzekering is tegenwoordig vaak een korting waarvoor iedereen in aanmerking komt. Gewoon een verkapte korting op een zorgverzekering dus, een ideaal marketingmiddel voor zorgverzekeraars waarvan u als klant kunt profiteren.

U moet alleen van het bestaan van die collectieve korting afweten en u via de juiste manier inschrijven voor deze zorgverzekering (via de collectiviteit).

Bij dat op de juiste manier inschrijven, en zodoende profiteren van de collectieve korting op de zorgverzekering, helpen wij u hier.

Iedereen kan namelijk voor een collectieve korting op de zorgverzekering in aanmerking komen. Tenminste, bij een aantal zorgverzekeraars.

Zodra de nieuwe opzet van de collectieve zorgverzekeringen bekend is volgt hier meer informatie.

 


1. Zo krijgt u korting op de zorgverzekering via een prijsvergelijker

Als u uw zorgverzekering afsluit via één van de grote prijsvergelijkers voor zorgverzekeringen krijgt u niet alleen een goed advies wat voor u de beste en goedkoopste zorgverzekering is, maar kunt u ook veel zorgverzekeringen met hoge korting afsluiten.

Grote prijsvergelijkers als Independer en de Zorgwijzer hebben speciale afspraken gemaakt met zorgverzekeraars. Ze hebben bij de meeste zorgverzekeraars flinke collectieve kortingen op de premie kunnen regelen.

U betaalt dan minder voor u zorgverzekering als u deze via de prijsvergelijker afsluit dan direct op de website van de zorgverzekeraar zelf.


Deze collectieve kortingen worden op aanvullende verzekeringen gegeven (waaronder de tandarts verzekering). Op de basis zorgverzekering mag wettelijk namelijk geen korting meer gegeven worden. De korting op een aanvullende verzekering kan echter wel oplopen tot 40%. Ook worden er verzekeringen, zoals een tand ongeval verzekering, gratis weggegeven bij het afsluiten van een zorgverzekering via een prijsvergelijker.

Zo kan het erg interessant zijn om via zo’n prijsvergelijker de zorgverzekering af te sluiten en niet direct via de zorgverzekeraar. Als u direct afsluit loopt u namelijk de korting mis waarmee de zorgverzekeraar via de prijsvergelijker extra klanten wil werven. En dat is natuurlijk zonde!

 


2. Voor iedereen hoge korting op VGZ basisverzekering bij UnitedConsumers

United Consumers is een consumentencollectief dat namens grote hoeveelheden klanten kortingen bij bedrijven kan bedingen. Bijvoorbeeld op energie of mobiele abonnementen, maar ook op het gebied van korting op zorgverzekeringen. Voor het geven van korting op een zorgverzekering werkt United Consumers al vele jaren succesvol samen met VGZ.

Om deze hoge korting op uw zorgverzekering te krijgen schrijft u zich niet in bij VGZ zelf in, maar u schrijft u indirect in via UnitedConsumers.

Dan krijgt u dezelfde zorgverzekering, maar dan met collectieve korting.Tot wel 20% op de aanvullende verzekeringen waaronder ook de tandartsverzekering.

Dat is makkelijk verdienen! Dit maakt het afsluiten van een zorgverzekering met korting via UnitedConsumers wel heel erg interessant.

 


3. Iedereen met een postcode korting op de zorgverzekering. Tot wel 30%

Heeft u een postcode? Die kans is wel heel erg groot (tenzij u dakloos bent). Iedereen met een postcode komt in aanmerking voor een collectieve korting op een Nationale Nederlanden zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.

En dat is geen kinderachtige korting want deze kan wel oplopen tot 30%. Dat is wel een premieberekening bij het Postcode Zorgcollectief waard! Deze maakt de kwalitatief uitstekende Nationale Nederlanden zorgverzekering namelijk heel betaalbaar.

Iedereen met een postcode een collectieve korting op de zorgverzekering geven is een mooi voorbeeld van collectiviteitskorting voor iedereen als marketing instrument.

 


4. Zeven procent korting bij ONVZ Ledencollectief

Bij ONVZ kan iedereen ook heel makkelijk korting op de zorgverzekering krijgen. Meldt u zich hier aan en u schrijft zich in via het Ledencollectief van ONVZ. Deelnemers aan dit openbare collectief ontvangen 7% op aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekering. Dat is heel mooi meegenomen!

 


 

Onderwerp:
Hierboven kunt u lezen hoe het voor iedereen mogelijk is om collectieve korting op een zorgverzekering te krijgen via een collectieve verzekering. Daarvoor is geen werkgever, club of vereniging nodig. Veel verzekeraars hebben collectieven verzonnen waarvoor iedereen in aanmerking komt.