Collectiviteit korting voor iedereen

Het is al lang niet meer zo dat je voor een bepaalde werkgever moet werken om voor collectiviteit korting in aanmerking te komen. Collectiviteit korting is tegenwoordig vaak een korting waarvoor iedereen in aanmerking komt.

U moet alleen van het bestaan van die korting afweten en u via de juiste manier inschrijven voor deze zorgverzekering. Daarbij helpen wij u hier. Hieronder vind u manieren waarop iedereen in aanmerking komt voor een collectiviteit korting op de zorgverzekering.

Zo krijgt u korting op de zorgverzekering via een prijsvergelijker

Als u uw zorgverzekering afsluit via één van de grote prijsvergelijkers voor zorgverzekeringen krijgt u niet alleen een goed advies maar kunt u ook zorgverzekeringen met hoge korting afsluiten.

Grote prijsvergelijkers als Independer, Pricewise en de Zorgwijzer hebben speciale afspraken gemaakt met zorgverzekeraars. Ze hebben bij de meeste zorgverzekeraars flinke kortingen op de premie kunnen regelen. Deze kortingen loopt op tot 5% korting op de basisverzekering (Vanaf 2020 is meer niet toegestaan door een wettelijke regel) en tot wel meer dan 20% korting op de aanvullende verzekering.

Zo kan het erg interessant zijn om via zo’n prijsvergelijker de zorgverzekering af te sluiten en niet direct via de zorgverzekeraar. Dan loopt u namelijk de korting mis waarmee de zorgverzekeraar via de prijsvergelijker extra klanten wil werven.

Voor iedereen hoge korting op VGZ basisverzekering bij UnitedConsumers

United Consumers is een consumentencollectief dat namens grote hoeveelheden klanten kortingen bij bedrijven kan bedingen. Voor de zorgverzekering doet United Consumers dat bij VGZ.

Om deze hoge korting te krijgen schrijft u zich niet in bij VGZ zelf in, maar bij UnitedConsumers. Dan krijgt u dezelfde zorgverzekering, maar dan met korting. 5% op de basisverzekering (meer mag van de overheid immers niet meer), maar wel 15% op de aanvullende verzekeringen waaronder ook de tandartsverzekering. Dat is makkelijk verdienen!

5% korting op OHRA zorgverzekering bij online aanmelding

Rutte bedankt! Voor 2020 gaf OHRA nog 8% korting op een online aanmelding voor hun zorgverzekering. Nu is dat (het maximaal wettelijk toegestaan) 5%. Schrijf u online in bij OHRA en u komt automatisch in het OHRA Online Gemak collectief. U krijgt dan 5% korting op uw basis zorgverzekering en 5% op de aanvullende verzekering en tandarts verzekering. Op jaarbasis zijn dat toch nog behoorlijke bedragen!

Iedereen met een postcode korting op de zorgverzekering. Tot wel 30%

Heeft u een postcode? Die kans is wel heel erg groot (tenzij u dakloos bent). Iedereen met een postcode komt in aanmerking voor een korting op een Nationale Nederlanden zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief. En dat is geen kinderachtige korting want deze kan wel oplopen tot 30%. Dat is wel een premieberekening bij het Postcode Zorgcollectief waard! Deze maakt de kwalitatief uitstekende Nationale Nederlanden zorgverzekering namelijk heel betaalbaar!

3 tot 7 procent korting bij ONVZ Ledencollectief

Bij ONVZ kan iedereen ook heel makkelijk korting op de zorgverzekering krijgen. Meldt u zich hier aan en u schrijft zich in via het Ledencollectief van ONVZ. Deelnemers aan dit openbare collectief ontvangen 3% korting op de basisverzekering en 7% op aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekering. Dat is heel mooi meegenomen!