Zorgverzekering met cadeau

Hier kijken we ieder jaar naar de cadeaus die er bij het afsluiten van een zorgverzekering gegeven worden. De laatste jaren is de spoeling voor wat betreft een cadeau bij het afsluiten van een zorgverzekering dun. In het verleden gaf United Consumers bijvoorbeeld dure cadeaus bij het afsluiten van een een zorgverzekering, maar tegenwoordig kiest United Consumers er voor om een hoge korting op een VGZ zorgverzekering. te geven.

En realistisch gezien is dat natuurlijk ook veel beter. Met een hoge besparing kunt u voor het bespaarde geld alle cadeaus kopen die u zelf wil.

Maar cadeaus krijgen bij een zorgverzekering is in meer bescheiden mate nog steeds mogelijk. Kijk maar hier onder voor een zorgverzekering met cadeau.


Een Oral-B elektrische tandenborstel cadeau bij uw zorgverzekering

Want kunt u dan helemaal geen leuk cadeau krijgen meer krijgen bij het afsluiten van een zorgverzekering? Jawel, kijk maar bij de Zorgkiezer voor een zorgverzekering met cadeau.

Niet alleen kan u bij deze site om een zorgverzekering vergelijken makkelijk de voor u beste en goedkoopste zorgverzekering vinden, ook krijgt u bij de Zorgkiezer een elektrische tandenborstel van Oral-B cadeau als u daar deze zorgverzekering afsluit.

Deze elektrische tandenborstel is een echt zorgverzekering cadeau, want de prijs van de zorgverzekering is niet hoger dan dat u de zorgverzekering direct bij de zorgverzekeraar afsluit.

Sterker nog, soms krijgt u bij de Zorgkiezer ook nog eens korting op de zorgverzekering zelf! Het heeft dus alleen maar voordelen om de zorgverzekering via de Zorgkiezer af te sluiten.

Het gaat daarbij om een groot aantal zorgverzekeraars bij wie u een Oral-B elektrische tandenborstel bij de zorgverzekering cadeau krijgt. Als u een vergelijk doet via de eerder genoemde Zorgkiezer hyperlink kunt u zien of u bij het afsluiten de elektrische tandenborstel cadeau krijgt. Meestal wel!


Gratis sporthorloge

Het Postcode Zorg Collectief is een openbaar collectief voor de Nationale Nederlanden zorgverzekering. Iedereen met een postcode kan van deze collectieve korting op de zorgverzekering profiteren. Nagenoeg iedereen dus ! De korting wordt gegeven op de basisverzekering en op aanvullende verzekeringen. In het laatste geval kan de korting wel oplopen tot 40 procent.

Gratis sporthorloge bij zorgverzekering

Daarnaast kunt als klant van het Postcode Zorg Collectief ook nog eens een gratis sporthorloge cadeau krijgen! Maar wacht niet te lang met inschrijven want dit cadeau is populair en het aantal sporthorloges is beperkt.


Gratis tandongevallen verzekering

Maar er zijn meer zorgverzekeringen met cadeau. Ook de zorgverzekering vergelijking site Independer geeft een klein cadeau aan iedereen die via Independer een zorgverzekering afsluit. Dit in de vorm van een gratis tandongevallen verzekering.

Tijdelijk krijgt u bij het afsluiten van een zorgverzekering bij Independer via bovenstaande link ook een gratis Bol.com cadeaukaart cadeau.

Deze gratis aanvullende verzekering dekt schade aan het gebit dat door een ongeval is ontstaan. Deze schade wordt bij volwassenen niet door de basisverzekering gedekt (wel bij kinderen). Denk aan bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwe voortanden of een beugel om schade te herstellen. De dekking bedraagt 10.000 euro per gebeurtenis.

Ook dit is een echt zorgverzekering cadeau van Independer, want als u dezelfde verzekering direct bij de zorgverzekeraar afsluit krijgt u dit cadeau niet. Bovendien bent u bij Independer nooit duurder uit en in veel gevallen zelfs goedkoper dan als u direct afsluit, want ook Independer heeft veel korting afspraken met zorgverzekeraars. Dit maakt overstappen vaak heel interessant.

Ook die korting kunt u als een cadeau bij de zorgverzekering zien.


Gratis extra dekking

Ook de derde site voor zorgverzekering vergelijken, Pricewise, heeft een extra aanvullende verzekering cadeau als u uw zorgverzekering via hun website afsluit. Bij Pricewise is dat kado een Geluk bij een Ongeluk dekking. Deze gratis aanvullende zorgverzekering is een ongevalverzekering die veel dekking biedt als u na een ongeval voor minimaal 24 uur in een ziekenhuis terecht komt. 

Denk daarbij aan vergoedingen voor fysiotherapie, huishoudelijke hulp, oppas voor de kinderen of een uitlaatservice voor de honden. Daarnaast kunt u bij blijvende of gedeeltelijke invaliditeit een vergoeding tot 10.000 euro ontvangen. Een heel nuttig cadeau bij het afsluiten van uw zorgverzekering via Pricewise.


Meer voordeel te behalen op zorgverzekeringen


Samenvatting:
Hoewel er minder vaak een cadeau gegeven worden bij het afsluiten van een zorgverzekering, zijn er nog steeds cadeaus te verdienen. Bijvoorbeeld een zorgverzekering kado in de vorm van gratis extra verzekering, maar u kunt bijvoorbeeld ook een elektrische tandenborstel of een gratis sporthorloge cadeau krijgen bij een zorgverzekering. Daarnaast zijn er interessante kortingen te behalen waarmee je je eigen cadeau (naar eigen keuze) kunt kopen.
Naast het cadeau maakt ook korting overstappen vaak erg interessant,