Cadeaus bij een zorgverzekering

Hier kijken we ieder jaar naar de cadeaus die er bij het afsluiten van een zorgverzekering gegeven worden. Dit jaar is de spoeling wat dun. Vaste klant bij het geven van een cadeau bij een zorgverzekering was ieder jaar United Consumers. Dit jaar heeft United Consumers echter gekozen voor het geven van een hoge korting op een VGZ zorgverzekering. Dat is ook interessant (en met de besparing kunt u je zelf mooie cadeaus kopen), maar het is geen fysiek cadeau.


Een Oral-B elektrische tandenborstel bij uw zorgverzekering

Kunt u dan helemaal geen leuk cadeau krijgen bij je zorgverzekering. Jawel, kijk maar bij de Zorgkiezer. Niet alleen kan u bij deze vergelijker van zorgverzekeringen makkelijk de voor u beste en goedkoopste zorgverzekering vinden, ook krijgt u een elektrische tandenborstel van Oral-B cadeau als u daar deze zorgverzekering afsluit.

Dat is een echt cadeau, want de prijs van de zorgverzekering is niet hoger dan dat u de zorgverzekering direct bij de zorgverzekeraar afsluit. Sterker nog, soms krijgt u ook nog eens korting! Het heeft dus alleen maar voordelen om de zorgverzekering via de Zorgkiezer af te sluiten.

Het gaat daarbij om een groot aantal zorgverzekeraars bij wie u een Oral-B elektrische tandenborstel cadeau krijgt. Als u een vergelijk doet via de eerder genoemde Zorgkiezer hyperlink kunt u zien of u bij het afsluiten de elektrische tandenborstel cadeau krijgt.


Healthy voordeelkaart

Als u via de productvergelijker Pricewise een zorgverzekering afsluit krijgt u de Healthy Voordeelkaart cadeau. Hiermee krijgt u een jaar lang tot wel 70% korting op sportieve producten. Denk daarbij aan wellness, sport, verzorging en voeding. Het gaat bijvoorbeeld aan kortingen op fitnesscentra, yoga retreats, lichaamsverzorging, bootcamps maar ook kortingen op wellness centra en Hello Fresh. Toch mooi meegenomen!


Gratis tandongevallen verzekering

Ook de zorgverzekering vergelijking site Independer geeft een klein cadeau aan iedereen die via Independer een zorgverzekering afsluit. Dit in de vorm van een gratis tandongevallen verzekering. Deze gratis aanvullende verzekering dekt schade aan het gebit dat door een ongeval is ontstaan. Deze schade wordt bij volwassenen niet door de basisverzekering gedekt (wel bij kinderen). Denk aan bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwe voortanden of een beugel om schade te herstellen. De dekking bedraagt 10.000 euro per gebeurtenis.


Cadeaus bij een Menzis zorgverzekering

Ook bij een Menzis zorgverzekering kunt u cadeaus krijgen. Dit doet u echter niet door de Menzis zorgverzekering af te sluiten, maar door de Menzis SamenGezond app te gebruiken. Met deze app spaart u punten door gezond te leven, en deze punten kunt u inwisselen voor een cadeau naar keuze. En er zitten heel mooie cadeaus tussen, zoals hoofdtelefoons, speakers, powerbanks en veel meer.


Meer voordeel te behalen op zorgverzekeringen