Cadeaus bij een zorgverzekering

Hier kijken we ieder jaar naar de cadeaus die er bij het afsluiten van een zorgverzekering gegeven worden. De laatste jaren is de spoeling voor wat betreft een cadeau bij het afsluiten van een zorgverzekering dun. In het verleden gaf United Consumers bijvoorbeeld dure cadeaus bij het afslutien van een een zorgverzekering, maar tegenwoordig kiest United Consumers er voor om een hoge korting op een VGZ zorgverzekering. te geven.

En realistisch gezien is dat natuurlijk ook veel beter. Met een hoge besparing kunt u voor het bespaarde geld alle cadeaus kopen die u zelf wil.

Maar cadeaus krijgen bij een zorgverzekering is in meer bescheiden mate nog steeds mogelijk. Kijk maar hier onder.


Een Oral-B elektrische tandenborstel cadeau bij uw zorgverzekering

Want kunt u dan helemaal geen leuk cadeau krijgen meer krijgen bij het afsluiten van een zorgverzekering? Jawel, kijk maar bij de Zorgkiezer. Niet alleen kan u bij deze vergelijker van zorgverzekeringen makkelijk de voor u beste en goedkoopste zorgverzekering vinden, ook krijgt u een elektrische tandenborstel van Oral-B cadeau als u daar deze zorgverzekering afsluit.

Deze elektrische tandenborstel is een echt cadeau, want de prijs van de zorgverzekering is niet hoger dan dat u de zorgverzekering direct bij de zorgverzekeraar afsluit. Sterker nog, soms krijgt u ook nog eens korting! Het heeft dus alleen maar voordelen om de zorgverzekering via de Zorgkiezer af te sluiten.

Het gaat daarbij om een groot aantal zorgverzekeraars bij wie u een Oral-B elektrische tandenborstel cadeau krijgt. Als u een vergelijk doet via de eerder genoemde Zorgkiezer hyperlink kunt u zien of u bij het afsluiten de elektrische tandenborstel cadeau krijgt.


Gratis tandongevallen verzekering

Ook de zorgverzekering vergelijking site Independer geeft een klein cadeau aan iedereen die via Independer een zorgverzekering afsluit. Dit in de vorm van een gratis tandongevallen verzekering. Deze gratis aanvullende verzekering dekt schade aan het gebit dat door een ongeval is ontstaan. Deze schade wordt bij volwassenen niet door de basisverzekering gedekt (wel bij kinderen). Denk aan bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwe voortanden of een beugel om schade te herstellen. De dekking bedraagt 10.000 euro per gebeurtenis.


Gratis extra dekking

Ook de derde zorgverzekering vergelijken site, Pricewise, heeft een extra aanvullende verzekering cadeau als u uw zorgverzekering via hun website afsluit. Bij Pricewise betreft dat een Geluk bij een Ongeluk dekking. Deze gratis aanvullende zorgverzekering is een ongevalverzekering die veel dekking biedt als u na een ongeval voor minimaal 24 uur in een ziekenhuis terecht komt. 

Denk daarbij aan vergoedingen voor fysiotherapie, huishoudelijke hulp, oppas voor de kinderen of een uitlaatservice voor de honden. Daarnaast kunt u bij blijvende of gedeeltelijke invaliditeit een vergoeding tot 10.000 euro ontvangen. Een heel nuttig cadeau bij het afsluiten van uw zorgverzekering via Pricewise.


Meer voordeel te behalen op zorgverzekeringen


Samenvatting:
Hoewel er minder cadeaus gegeven worden bij het afsluiten van een zorgverzekering, zijn er nog steeds cadeaus te verdienen. Bijvoorbeeld een gratis extra verzekering, maar bijvoorbeeld ook een elektrische tandenborstel bij een zorgverzekering. Daarnaast zijn er interessante kortingen te behalen waarmee je je eigen cadeaus (naar eigen keuze) kunt kopen.