Zorgverzekering met cadeau

Hier kijken we ieder jaar naar de cadeaus die er bij het afsluiten van een zorgverzekering gegeven worden. De laatste jaren is de spoeling voor wat betreft een cadeau bij het afsluiten van een zorgverzekering dun. Maar ook dit jaar zijn er toch wat leuke cadeaus te scoren.

Gratis JBL oordopjes bij een zorgverzekering cadeau

Dit jaar is de Nationale Nederlanden zorgverzekering via het Postcode Collectief extra interessant (en goedkoop). U krijgt namelijk iet alleen een hoge korting (tot 30% op de aanvullende verzekering) maar ook een set JBL oordopjes t.w.v. 99 euro cadeau bij het afsluiten van de zorgverzekering.


Een Oral-B elektrische tandenborstel cadeau bij uw zorgverzekering

Ook de Zorgverzekering vergelijking site de Zorgkiezer geeft een mooi cadeau bij het afsluiten van een zorgverzekering via hun vergelijkingssite (een groot aantal zorgverzekeringen kun je daar direct afsluiten).

Niet alleen kan u bij deze site om een zorgverzekering vergelijken makkelijk de voor u beste en goedkoopste zorgverzekering vinden, ook krijgt u bij de Zorgkiezer een elektrische tandenborstel van Oral-B cadeau als u daar deze zorgverzekering afsluit.


Deze elektrische tandenborstel is een echt zorgverzekering cadeau, want de prijs van de zorgverzekering is niet hoger dan dat u de zorgverzekering direct bij de zorgverzekeraar afsluit.

Sterker nog, soms krijgt u bij de Zorgkiezer ook nog eens korting op de zorgverzekering zelf! Het heeft dus alleen maar voordelen om de zorgverzekering via de Zorgkiezer af te sluiten.

Het gaat daarbij om een groot aantal zorgverzekeraars bij wie u een Oral-B elektrische tandenborstel bij de zorgverzekering cadeau krijgt. Als u een vergelijk doet via de eerder genoemde Zorgkiezer hyperlink kunt u zien of u bij het afsluiten de elektrische tandenborstel cadeau krijgt. Meestal wel!


Gratis tandongevallen verzekering

Maar er zijn meer zorgverzekeringen met cadeau. Ook de zorgverzekering vergelijking site Independer geeft een klein cadeau aan iedereen die via Independer een zorgverzekering afsluit. Dit in de vorm van een gratis tandongevallen verzekering..

Deze gratis aanvullende verzekering dekt schade aan het gebit dat door een ongeval is ontstaan. Deze schade wordt bij volwassenen niet door de basisverzekering gedekt (wel bij kinderen). Denk aan bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwe voortanden of een beugel om schade te herstellen. De dekking bedraagt 10.000 euro per gebeurtenis.

Ook dit is een echt zorgverzekering cadeau van Independer, want als u dezelfde verzekering direct bij de zorgverzekeraar afsluit krijgt u dit cadeau niet. Bovendien bent u bij Independer nooit duurder uit en in veel gevallen zelfs goedkoper dan als u direct afsluit, want ook Independer heeft veel korting afspraken met zorgverzekeraars. Dit maakt overstappen vaak heel interessant.

Ook die korting kunt u als een cadeau bij de zorgverzekering zien.


Meer voordeel te behalen op zorgverzekeringen


Samenvatting:
Hoewel er minder vaak een cadeau gegeven worden bij het afsluiten van een zorgverzekering, zijn er nog steeds cadeaus te verdienen. Bijvoorbeeld een zorgverzekering kado in de vorm van gratis extra verzekering, maar u kunt bijvoorbeeld ook een elektrische tandenborstel of JBL oordopjes cadeau krijgen bij een zorgverzekering. Daarnaast zijn er interessante kortingen te behalen waarmee je je eigen cadeau (naar eigen keuze) kunt kopen.
Naast het cadeau maakt ook korting overstappen vaak erg interessant,