Korting zorgverzekering via vergelijkingssites

Sluit je zorgverzekering af via een vergelijkingssite en je kunt soms een behoorlijke korting op de zorgverzekering krijgen.

Wist je dat je op heel veel zorgverzekeringen korting kunt krijgen als je deze afsluit via een vergelijkingssite? Je kunt dan namelijk gebruik maken van hun collectiviteitskorting. Deze kortingen kunnen behoorlijk groot zijn. Tot soms wel 20% korting op aanvullende verzekeringen (waaronder de tandarts).

Het gaat daarbij om de volgende vergelijkingssites:


Independer

Independer geeft kortingen op onder andere de zorgverzekeringen van VGZ, ONVZ, OHRA en Nationale-Nederlanden. De kortingen lopen op tot wel 20%. Bovendien krijgt u bij alle zorgverzekeringen die u via Independer afsluit een gratis tandongevalverzekering.
Kijk hier voor alle kortingen op de zorgverzekering via Independer

 


De Zorgkiezer

De Zorgkiezer is een informatieve vergelijker van zorgverzekeringen die u niet alleen helpt de goedkoopste en beste zorgverzekering te vinden, maar die ook interessante kortingen geeft op de zorgverzekeringen van o.a. OHRA, ONVZ, Aevitae en Nationale Nederlanden. Ook hier kunnen de kortingen tot wel 20% oplopen.
Kijk hier voor alle kortingen op de zorgverzekering via de Zorgkiezer

 


Over korting zorgverzekering

Korting op een zorgverzekering via een vergelijkingssite is erg interessant. Niet alleen kan u vaak een leuke korting krijgen, u weet ook zeker dat u een goede zorgverzekering tegen een lage prijs hebt. Dat is immers het doel van een productvergelijker.

Kortingen op de basisverzekering zijn vanaf 2023 verboden. Voor aanvullende verzekeringen geldt dit verbod niet. Doe een vergelijk via één van de bovenstaande zorgverzekering vergelijkers en u weet zeker dat u de juiste zorgverzekering krijgt.

 


 

Onderwerp:
Hierboven kijken we naar de mogelijkheden om via een zorgverzekeringsvergelijk niet alleen de goedkoopste en beste zorgverzekering te vinden, maar ook om korting op deze zorgverzekering te krijgen.