Korting zorgverzekering via vergelijkingssites

Wist je dat je op heel veel zorgverzekeringen korting kunt krijgen als je deze afsluit via een vergelijkingssite? Je kunt dan namelijk gebruik maken van hun collectiviteitskorting. Deze kortingen kunnen behoorlijk groot zijn. Soms wel 5% op de basisverzekering en op aanvullende verzekeringen (waaronder de tandarts) kan de korting wel oplopen tot 20%.

Het gaat daarbij om de volgende vergelijkingssites:

Independer

Independer geeft kortingen op onder andere de zorgverzekeringen van VGZ, ONVZ, OHRA, Zorg en Zekerheid en Nationale-Nederlanden. De kortingen lopen op tot wel 20%. Bovendien krijgt u bij alle zorgverzekeringen die u via Independer afsluit een gratis tandongevalverzekering.
Kijk hier voor alle kortingen op de zorgverzekering via Independer

De Zorgkiezer

De Zorgkiezer is een informatieve vergelijker van zorgverzekeringen die u niet alleen helpt de goedkoopste en beste zorgverzekering te vinden, maar die ook interessante kortingen geeft op de zorgverzekeringen van o.a. OHRA, CZ, VGZ, Zilveren Kruis, Menzis en Nationale Nederlanden. Ook hier kunnen de kortingen tot wel 20% oplopen.
Kijk hier voor alle kortingen op de zorgverzekering via de Zorgkiezer

Pricewise

Ook Pricewise maakt kortingsafspraken met zorgverzekeraars.
Ga naar Pricewise

Korting op een zorgverzekering via een vergelijkingssite is erg interessant. Niet alleen kan u vaak een leuke korting krijgen, u weet ook zeker dat u een goede zorgverzekering tegen een lage prijs hebt. Dat is immers het doel van een productvergelijker.

De korting op de basisverzekering zal nooit meer dan 5% zijn, maar meer korting op uw zorgverzekering zal u ergens anders ook niet krijgen. Die 5 procent is namelijk tegenwoordig een wettelijk bepaald maximum.

Kortingen op de aanvullende verzekeringen mogen wel hoger zijn. Doe een vergelijk via één van de bovenstaande zorgverzekering vergelijkers en u weet zeker dat u de juiste zorgverzekering krijgt.

Onderwerp:
Hierboven kijken we naar de mogelijkheden om via een zorgverzekeringsvergelijk niet alleen de goedkoopste en beste zorgverzekering te vinden, maar ook om korting op deze zorgverzekering te krijgen.