Korting zorgverzekering via vergelijkingssites

Wist je dat je op heel veel zorgverzekeringen korting kunt krijgen als je deze afsluit via een vergelijkingssite? Je kunt dan namelijk gebruik maken van hun collectiviteitskorting. Deze kortingen kunnen behoorlijk groot zijn. Soms wel 8% op de basisverzekering, en op aanvullende verzekeringen (waaronder de tandarts) kan de korting wel oplopen tot 20%.

Het gaat daarbij om de volgende vergelijkingssites:

Independer

Independer geeft kortingen op onder andere de zorgverzekeringen van Zilveren Kruis, VGZ, ONVZ, OHRA en Delta Lloyd. De recordkorting is voor Delta Lloyd met 25% op een aanvullende verzekering Extra. Maar ook op andere aanvullende verzekeringen van die maatschappij krijgt u 20% korting (met uitzondering van het Zilver pakket). Ook interessant zijn de 8% korting op de basisverzekeringen van OHRA en Delta Lloyd. Bovendien krijgt u bij alle zorgverzekeringen die u via Independer afsluit een gratis tandongevalverzekering.
Kijk hier voor alle kortingen op de zorgverzekering via Independer

 

De Zorgkiezer

De Zorgkiezer is een informatieve vergelijker van zorgverzekeringen die u niet alleen helpt de goedkoopste en beste zorgverzekering te vinden, maar die ook interessante kortingen geeft op de zorgverzekeringen van o.a. OHRA, VGZ, Delta Lloyd, Zorg en Zekerheid, en ONVZ.
Kijk hier voor alle kortingen op de zorgverzekering via de Zorgkiezer

 

HoyHoy

Ook HoyHoy geeft korting op de zorgverzekeringen van ondermeer OHRA, ONVZ en VGZ. De kortingen lopen op tot wel 12 procent.
Kijk hier voor alle kortingen op de zorgverzekering via HoyHoy