Korting zorgverzekering via vergelijkingssites

Wist je dat je op heel veel zorgverzekeringen korting kunt krijgen als je deze afsluit via een vergelijkingssite? Je kunt dan namelijk gebruik maken van hun collectiviteitskorting. Deze kortingen kunnen behoorlijk groot zijn. Soms wel 8% op de basisverzekering, en op aanvullende verzekeringen (waaronder de tandarts) kan de korting wel oplopen tot 20%.

Het gaat daarbij om de volgende vergelijkingssites:

Independer

Independer geeft kortingen op onder andere de zorgverzekeringen van VGZ, ONVZ, OHRA, Zorg en Zekerheid en Nationale-Nederlanden. De kortingen lopen op tot wel 10%. Bovendien krijgt u bij alle zorgverzekeringen die u via Independer afsluit een gratis tandongevalverzekering.
Kijk hier voor alle kortingen op de zorgverzekering via Independer

 

De Zorgkiezer

De Zorgkiezer is een informatieve vergelijker van zorgverzekeringen die u niet alleen helpt de goedkoopste en beste zorgverzekering te vinden, maar die ook interessante kortingen geeft op de zorgverzekeringen van o.a. OHRA, VGZ, United Consumers, Menzis, ONVZ en Zorg en Zekerheid.
Kijk hier voor alle kortingen op de zorgverzekering via de Zorgkiezer

 

Pricewise

Bij Pricewise wordt korting gegeven op de zorgverzekeringen van Nationale-Nederlanden (8% op basisverzekering en 12% op aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen) en ONVZ (3% op basisverzekering en 7% op aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen).
Ga naar Pricewise