Zekur zorgverzekering

Prijs Zekur zorgverzekering 2019: Vanaf 98,50 euro per maand
Of vanaf 83,50 euro bij een maximaal eigen risico van 885 euro.

Zekur is een zorgverzekering voor jonge mensen. Het is een moderne zorgverzekering zonder poespas en met een zeer lage premie. Deze premie kan zo laag zijn doordat Zekur goede afspraken maakt met zorgverleners, en doordat men er van uitgaat dat jonge mensen minder mankeren en dus minder declareren. Bovendien is het voor Zekur-eigenaar VGZ interessant om jongeren als klant te werven. Hierdoor wordt de premie goedkoop gehouden maar kan er toch uitstekende zorg geboden worden.

Is een Zekur zorgverzekering iets voor u?

TIP>>> Vergelijk hier Zekur met andere zorgverzekeringen.

Zekur en Zekur Vrij

Zekur kent twee basisverzekeringen. Gewoon Zekur is de natura verzekering waarbij u alleen 100% vergoed krijgt bij gecontracteerde ziekenhuizen en zorgverleners. Zijn deze niet aangesloten, dan krijgt u 80% vergoed. Bij Zekur Vrij krijgt u wel alle basiszorg 100% vergoed. Hiervoor betaalt u dan wel circa 5 euro per maand extra.

Veel aanvullende dekking

Naast twee basisverzekeringen biedt Zekur onder de naam Extra Zekur een heel brede en heel complete aanvullende zorgverzekering die u onder andere verzekert voor tandheelkundige hulp, fysiotherapie, brillen, lenzen, anticonceptiemiddelen en preventieve inentingen buitenland. Bovendien krijgt u bij Extra Zekur een gratis doorlopende reisverzekering bij.

Ook is het mogelijk zelf een aanvullende zorgverzekering samen te stellen. Dit kan financieel aantrekkelijker zijn dan een totaalpakket waarin veel zorg zit die u toch niet gebruikt. Modules waaruit u kunt kiezen zijn verzekeringen voor de tandarts, buitenland en fysiotherapeut.

Voordelen Zekur zorgverzekering

  • Zeer lage premie
  • Voordelige aanvullende verzekering met heel veel dekking.
  • Ook drie losse aanvullende verzekeringen (tandarts, buitenland, fysio)
  • Gratis doorlopende reisverzekering (bij Extra Zekur).
  • Zonder extra kosten de pil bestellen bij de Pil Express (bij Extra Zekur).
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonische ondersteuning van de Gezondheidslijn en de Vakantiedokter.

Nadelen Zekur zorgverzekering

  • U kunt alleen kiezen voor 0, 100 of 500 euro eigen risico.
  • Medicijnen moeten bij de Internet Apotheek worden besteld.

Veel service bij Zekur

Bij Zekur kun je altijd terecht met je vragen. Niet alleen over de verzekering maar ook over gezondheidsvragen. Bij de Univé Gezondheidslijn (Univé is ook van moederbedrijf VGZ), die bemenst is door ervaren verpleegkundigen, kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor al uw vragen over je gezondheid. Bent u in het buitenland? Dan kunt u ook bellen met de Vakantiedokter.