Ohra zorgverzekering

Prijs Ohra zorgverzekering 2024: 145,60 euro

 


 

Informatie Ohra zorgverzekering

Ohra biedt een heel goede zorgverzekering aan met heel veel dekking en veel aangesloten zorgverleners.

 

Volledige verzekering voor spoedeisende hulp in het buitenland

Nieuw bij OHRA is  ‘OHRA Zorgverzekerd op reis’’. Dit is een verzekering die wereldwijd spoedeisende zorg volledig vergoed, ook als de kosten in dat land hoger zijn dan in Nederland. (Normaal krijgt u alleen tot dat bedrag vergoed). De module OHRA Zorgverzekerd op reis zit in ieder aanvullend pakket, maar kan ook los naast de basisverzekering worden afgesloten.

 

Voordelen Ohra zorgverzekering:

  • Bij Ohra is er vrijheid in de keuze van uw zorgverlener. Met uitzondering van GGZ en wijkverpleging. Bij deze twee uitzonderingen krijgt u bij niet gecontracteerde zorg slechts 75% vergoed.
  • Bij aangesloten wijkverpleegkundigen en aangesloten GGZ zorgverleners is de vergoeding wel 100%.
  • Mogelijkheid om alles zelf online te regelen. Kan ook mobiel via de Ohra app.
  • Keuze uit 5 aanvullende verzekeringen en 3 tandartsverzekeringen. Daarnaast is er nog een speciale OHRA reis ongevallenverzekering (zorgverzekerd op reis module) beschikbaar.
  • Bij een aanvullende zorgverzekering bent u volledig voor spoedeisende hulp in het buitenland verzekerd.
  • U kunt uw aanvullende verzekering met de OHRA Meegroeiservice één keer per jaar aanpassen.
  • Collectiviteitskorting voor veel werknemers, verenigingsleden en branches.

Nadelen Ohra zorgverzekering:

  • U kunt alleen kiezen tussen een minimaal (verplicht) eigen risico en een maximaal eigen risico. Daartussenin zijn geen mogelijkheden.
  • OHRA kent geen goedkopere basisverzekering met beperkte keuzevrijheid.

 

> TIP: Gebruik onderstaande links zien of de OHRA zorgverzekering voor u een goede zorgverzekering is.

 


 

Niet gebruikte dekking fysiotherapie mee naar volgend jaar

Uniek bij Ohra is de mogelijkheid om uw niet gebruikte (of niet volledig gebruikte) dekking voor fysiotherapie naar het volgende jaar mee te nemen, zodat u dan zonder extra kosten ruimer voor de fysiotherapeut verzekerd bent.

Dit kan met de Fysio Meeneemservice waarmee u tot maximaal 9 niet gebruikte behandelingen mee kunt nemen naar het volgende jaar. Voor deze Fysio Meeneemservice betaalt u 1,50 euro per maand extra. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als u bij Ohra aanvullend voor fysiotherapie bent verzekerd.

 


 

Samenvatting:
Hierboven vind u de premies en mogelijkheden van de OHRA zorgverzekering. Ook kunt u lezen hoe u korting op de OHRA zorgverzekering kunt krijgen. Zowel korting op de OHRA basisverzekering als kortingen op de aanvullende zorgverzekeringen van OHRA. Bent u voor fysiotherapie verzekerd? Dan is de OHRA Fysio Meeneemservice voor u erg interessant.