Korting zorgverzekering ZZP

Voor ZZP’ers en kleine zelfstandige ondernemers is een goede zorgverzekering erg belangrijk. Niet alleen qua prijs, maar ook qua inhoud. U wilt immers weer snel aan het werk, want geen werk is geen inkomen.

Hieronder staan enkele goede zorgverzekeraars die wat extra’s doen voor ZZP’ers en zelfstandige ondernemers en korting geven als je ZZP bent. Ook zijn er verzekeraars die een speciale ZZP zorgverzekering aanbieden.


 

ONVZ zorgverzekering ZZP

Bij inschrijving van de ONVZ zorgverzekering kunt u aangeven dat u een ZZP’er bent voor het VZZP collectief te selecteren (101233) bij de collectiviteit.

Bij dit ZZP zelfstandigencollectief krijgt u 10% korting op alle aanvullende verzekeringen waaronder de tandartsverzekering.

Het ONVZ ZZP Collectief biedt tevens de ruimste keuzevrijheid voor dokter en ziekenhuis, ruime vergoedingen en een mantelzorgcoach.

 


 

Univé ZZP zorgverzekering

Bij inschrijving voor de Univé zorgverzekering kunt u een collectief opgeven. Kies daar het VZZP collectief. U krijgt dan tot 10% korting op aanvullende verzekeringen en hebt recht op zorgbemiddeling en wachtlijstbemiddeling.

Voor ZZP’er in de bouw kent Univé een speciale ZZP Bouwpakket zorgverzekering.

zzp zorgverzekering


 

Zilveren Kruis ZZP zorgverzekering

Zilveren Kruis kent een zelfstandigencollectief, een collectieve verzekering voor ZZP’ers. Bij de Zilveren Kruis zorgverzekering kunt u kiezen voor het collectief met de naam ZZP Nederland (207082126).

U krijgt dan 10% korting op de aanvullende verzekering en 10% korting op de tandarts verzekering. Dat geldt dan eventueel ook voor uw meeverzekerde partner en kinderen. Ook biedt de collectieve ZZP zorgverzekering van Zilveren Kruis extra dekking bij een slaapcursus, mindfulness en online zelfhulp modules bij psychische klachten.

 


 

CZ ZZP zorgverzekering

Bij het inschrijven voor de CZ zorgverzekering kunt u aangeven dat u ZZP bent (collectiviteitsnummer 003871916). U krijgt dan 10% korting op de aanvullende verzekering en 8% korting op de tandartsverzekering. Dat is een aanzienlijke besparing via de zorgverzekering ZZP.

Ook uw gezinsleden (dus ook uw partner) vallen onder de collectieve ZZP zorgverzekering van CZ, en u kunt gebruik maken van de ZZP Zorgcoach.

De zorgcoach geeft hulp en advies, helpt bij wachtlijstbemiddeling, kan een second opinion regelen en maakt voor u afspraken met zorgverleners. Ook mag u als ZZP jaarlijks gratis een fit-check doen dankzij deze ZZP collectieve zorgverzekering.

zorgverzekering zzp korting


 

VGZ ZZP zorgverzekering

Bij het ZZP collectief van de VGZ zorgverzekering (collectief  ZZPer collectiviteitsnummer 9921) krijgt u 15% korting op de aanvullende verzekering ZZP Werkt. Deze aanvullende ZZP verzekering biedt extra dekking voor fysiotherapie en mindfulness. 

Ook kunt u gratis regionale en digitale workshops volgen op het Gezond Leven platform.

(Let op! Bij United Consumers krijgt u korting op alle aanvullende verzekeringen!

 


 

A.S.R., Zorg voor Ondernemers zorgverzekering

De A.S.R. zorgverzekering is de opvolger van De Amersfoortse zorgverzekering. En nog steeds is dit een extra interessante zorgverzekering voor ondernemers en ZZP’ers. U kunt als ZZP namelijk gebruik maken van de Zorg voor Ondernemers collectiviteit.

ASR geeft ZZP’ers niet alleen korting (10% op de aanvullende verzekering, 5% op de tandarts) , maar hun speciale aanvullende Zorg voor Ondernemers zorgverzekering biedt onder andere ook toegang tot Ondernemerscoach en vergoedingen voor mentale gezondheid en kosten na een ongeval.

 


 

Nationale Nederlanden ZZP zorgverzekering

Bij Nationale Nederlanden kan de korting op de aanvullende zorgverzekeringen wel oplopen tot 20%. Gebruik bij Nationale Nederland het zorgcollectief 70205 voor deze hoge korting voor ZZP en ondernemer.

 


 
Onderwerp:
Zoals u hierboven kunt zien is een ZZP zorgverzekering, een zorgverzekering voor een ZZP’er of zelfstandig ondernemer geen enkele probleem. Veel zorgverzekeringen geven korting aan een ZZP’er of kleine ondernemer via speciale ZZP collectieven. Vaak krijgt u de maximale toegelaten 5% korting op de basisverzekering en een hoge korting op de aanvullende verzekering. Ook zijn er vaak extra regelingen en dekkingen voor ZZP’ers en andere ondernemers. Onder andere Menzis, Zilveren Kruis, VGZ, Nationale Nederlanden, ASR  (voorheen de Amersfoortse), CZ. ONVZ en Univé hebben een ZZP verzekering of ZZP collectief voor kortingen en extra service voor ZZP’er en ondernemer.