Korting zorgverzekering voor ZZP’ers

Voor ZZP’ers en kleine zelfstandige ondernemers is een goede zorgverzekering erg belangrijk. Niet alleen qua prijs, maar ook qua inhoud. U wilt immers weer snel aan het werk, want geen werk is geen inkomen.

Hieronder staan enkele goede zorgverzekeraars die wat extra’s doen voor ZZP’ers en zelfstandige ondernemers en korting geven als je ZZP bent.

Tot 2010 kregen ZZP’ers op onderstaande zorgverzekeringen vaak nog 8% korting op de basisverzekering. Vanaf 2020 mag de maximale korting op de basis zorgverzekering niet meer dan 5% bedragen. Dit maakt collectieve zorgverzekering minder interessant. Doe een vergelijk zorgverzekering om te zien welke zorgverzekering voor uw situatie het meest aantrekkelijk is.

Hieronder vind u voorbeelden van goede zorgverzekeringen voor ZZP’ers.

CZ ZZP zorgverzekering

Bij het inschrijven voor de CZ zorgverzekering kunt u aangeven dat u ZZP’er bent. U krijgt dan 4% korting op de CZ basisverzekering, 8% korting op de aanvullende verzekering en 8% korting op de tandartsverzekering. Dat is een aanzienlijke besparing.

Ook uw gezinsleden (dus ook uw partner) vallen onder de ZZP zorgverzekering van CZ, en u kunt gebruik maken van de ZZP Zorgcoach. Deze geeft hulp en advies, helpt bij wachtlijstbemiddeling, kan een second opinion regelen en maakt voor u afspraken met zorgverleners. Ook mag u jaarlijks gratis een fit-check doen.

zorgverzekering zzp korting

ONVZ ZZP zorgverzekering

Ook bij inschrijving van de ONVZ zorgverzekering kunt u aangeven dat u een ZZP’er bent. Bij dit zelfstandigencollectief krijgt u 4% korting op de basisverzekering en wel 10% op de aanvullende verzekering en de tandartsverzekering.

Het ONVZ ZZP Collectief biedt tevens de ruimste keuzevrijheid voor dokter en ziekenhuis, ruime vergoedingen en een mantelzorgcoach.

Univé ZZP zorgverzekering

Bij inschrijving voor de Univé zorgverzekering kunt u een collectief opgeven. Kies daar het VZZP collectief. U krijgt dan 3% korting op de basisverzekering, tot 10% korting op aanvullende verzekeringen en hebt recht op zorgbemiddeling en wachtlijstbemiddeling.

De Friesland ZZP zorgverzekering

Ook bij de De Friesland zorgverzekering kunt u een collectief opgeven. Kies hier voor het Zelfstandigencollectief (collectief 204345290). U krijgt dan tot 3% korting op de basisverzekering en tot 6% korting op een eventuele aanvullende verzekering en een tandartsverzekering. Daarnaast is er nog ander voordeel zoals korting op een reisverzekering.

zzp zorgverzekering

VGZ ZZP zorgverzekering

Bij het ZZP collectief van de VGZ zorgverzekering (collectief 9921) krijgt u 4% korting op de basisverzekering en 15% op de aanvullende verzekering ZZP Werkt (let op! Bij United Consumers krijgt u een procentje meer op de zelfde basisverzekering en 15% op alle aanvullende verzekeringen!).

Zilveren Kruis ZZP zorgverzekering

Ook Zilveren Kruis kent een zelfstandigencollectief. Bij de Zilveren Kruis zorgverzekering kunt u kiezen voor het collectief met de naam Zelfstandigen ZZP (202025951). U krijgt dan 2,5% korting op de basisgegevens en 10% korting op de aanvullende verzekering en tandartsverzekering. Declaraties die online worden gedaan worden binnen 3 dagen betaald.

 
Onderwerpen:
ZZP zorgverzekering, zorgverzekeringen zelfstandig ondernemers, zorg kleine ondernemer.