Pro Life zorgverzekering

Prijs Pro Life zorgverzekering 2018: Vanaf 119,45 euro
Of vanaf 99,45 euro bij een maximaal eigen risico.

Pro Life biedt een zorgverzekering gebaseerd op christelijke zorg: verantwoorde zorg, gedreven door liefde. Zorg is niet alleen iemand beter maken maar er is ook palliatieve zorg, jeugdzorg, verslavingszorg, maatschappelijke werk, kraamzorg, en zo zijn er nog meer vormen van zorg. Pro Life ondersteund zijn deelnemers in al deze vormen van zorg met een zorgverzekering op christelijke grondslag.

Veel christelijke mensen stellen het op prijs als hun zorgverlener ook hun levensovertuiging deelt. Bij andere zorgverzekeringen krijgen ze steeds vaker te maken met verzekeraars die de behandelingen niet vergoeden omdat deze alleen willen werken met zorginstellingen waarmee ze contracten hebben afgesloten. Bij Pro Life heb je deze problemen niet. Bovendien kun je altijd nog kiezen voor een restitutie polis die iedere zorgverlener vergoed. 

Sterke punten Pro Life zorgverzekering:

  • Zorgverzekering gebaseerd op christelijke zorg.
  • Eigen risico te kiezen tussen 0, 100, 200, 300, 400 of 500 euro.
  • Een zorgcoach helpt bij wachtlijstbemiddeling, een geschikte zorgverlener zoeken en zorgvragen.
  • Een vertrouwensarts met een christelijke achtergrond helpt bij vragen over een kinderwens, gezinsplanning, fertiliteitsproblemen en rondom palliatieve zorg.
  • Via internet kunt u vragen stellen aan huisartsen, een diëtiste en een fysiotherapeut.
  • U kunt volgens de polisvoorwaarden gebruik maken van de regeling voor zittend ziekenvervoer.

Nadelen Pro Life zorgverzekering

  • Geen dekking voor abortus, euthanasie en geslachtsveranderende ingrepen (al ziet de doelgroep dit eerder als voordeel)

 

Over Pro Life

De Pro Life zorgverzekering is onderdeel van Achmea één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Ook Zilveren Kruis, FBTO, Avero, Interpolis en Centraal Beheer zijn onderdeel van Achmea.