De Zorgkiezer. Kies de beste en goedkoopste zorgverzekering

De Zorgkiezer is één van de grootste productvergelijkers om de beste zorgverzekering te kiezen. Jaarlijks doen bijna een half miljoen mensen een zorgverzekering vergelijk op de Zorgkiezer vergelijkingssite. Het aanbod van alle zorgverzekeraars kan op premie, voorwaarden en kortingen worden vergeleken op De Zorgkiezer.

Vind de voor u beste zorgverzekering

Zorgverzekeringen vergelijken gaat makkelijk op Zorgkiezer. Na enkele noodzakelijke vragen krijgt u de goedkoopste verzekeringen te zien die aansluiten bij uw wensenpakket. Natuurlijk kunt u deze wensen aanpassen waarna u een nieuw overzicht krijgt.

De zorgverzekeraar met de laagste premie voor de basisverzekering  is namelijk lang niet altijd de goedkoopste zorgverzekeraar in uw specifieke situatie. Het kan zijn dat de aanvullende verzekeringen van deze zorgverzekeringen juist weer relatief duur zijn. De Zorgkiezer maakt dit inzichtelijk.Korting via de Zorgkiezer

Met de Zorgkiezer kunt u niet alleen de zorgverzekeringen makkelijk en snel met elkaar vergelijken, maar u kunt ze ook meteen afsluiten. Dat gaat in sommige gevallen gepaard met een flinke korting, mits de Zorgkiezer prijsafspraken met deze zorgverzekeraar heeft gemaakt. De korting op een zorgverzekering kan soms wel oplopen tot 10 procent.

Bovendien ontvangt u tijdelijk een Oral-B elektrische tandenborstel cadeau bij de meeste zorgverzekeringen die u via de Zorgkiezer afsluit.

Gespecialiseerd en onafhankelijk

De Zorgkiezer is geheel onafhankelijk. Ze hebben geen binding met een zorgverzekeraar en mogen het Keurmerk Objectief Vergelijken voeren. Ook is deze onafhankelijke vergelijkingssite voor zorgverzekeringen helemaal gespecialiseerd in de zorg.

Onderwerp:
De Zorgkiezer is één van de beste productvergelijkers om zorgverzekeringen qua prijs en inhoud met elkaar te vergelijken.  Zorgverzekeringen vergelijken gaat makkelijk. De Zorgkiezer geeft een duidelijk en onafhankelijk advies  en een vergelijk van zorgverzekeringen via Zorgkiezer is in een paar minuten gedaan. Bovendien kunt u bij het afsluiten van een zorgverzekering via Zorgkiezen vaak korting en/of een gratis Oral-B elektrische tandenborstel cadeau krijgen.