A.S.R. zorgverzekering

Prijs A.S.R. zorgverzekering 2023:
A.S.R. zorgverzekering 2023 Ruime Keuze: 137,50 euro
A.S.R. zorgverzekering 2023 Eigen Keuze: 156,50 euro

De A.S.R. zorgverzekering is de opvolger van de De Amersfoortse zorgverzekering.

Is een A.S.R. zorgverzekering voor u interessant?

A.S.R. kent twee basisverzekeringen, een naturapolis en een restitutiepolis. De tweede basispolis geeft u ook een 100% vergoeding bij niet gecontracteerd zorgverleners maar is wel 20 euro per maand duurder. Aangezien veel zorgverleners gecontracteerd zijn (40.000 in totaal) is de duurdere ASR Eigen Keuze zorgverzekering alleen interessant als u echt prijs stelt op behandelingen door een bepaalde niet gecontracteerde zorgverlener.

Voordelen A.S.R. zorgverzekering

  • Ook bij de ASR naturapolis veel keuze uit zorgverleners. Ruim 40.000 waaronder alle ziekenhuizen en huisartsen.
  • Korting op de aanvullende verzekering voor ZZP en ondernemer.
  • Extra vergoedingen voor ZZP en ondernemer.

Nadelen A.S.R. zorgverzekering

  • Meer dan gemiddeld dure zorgverzekering

Goede zorgverzekering voor ZZP en ondernemer

De A.S.R. zorgverzekering is voortgekomen uit de Amersfoortse zorgverzekering. De Amersfoortse is de ondernemers verzekeraar, en dat merk je nog steeds aan de goede regelingen voor ondernemers en ZZP ‘ers in de A.S.R. zorgverzekering.

Voor een ondernemer of ZZP’er is er de speciale Zorg voor Ondernemers aanvullende zorgverzekering. Een collectief met 10% korting op de aanvullende verzekering en 5% korting op de tandartsverzekering, plus veel extra dekkingen en ander voordeel.

De aanvullende verzekering biedt ruime vergoedingen voor fysiotherapie en andere therapie op weer snel gezond aan het werk te kunnen. Er zijn vergoedingen voor mindfulness en lifestyle coaching voor een geestelijk gezond leven.

Bij Zorg voor Ondernemers krijgt u als ondernemer of ZZP’er een gratis ondernemersmodule, met dekkingen die je gezond en aan het werk houden of helpen als u toch onverwachts uitvalt

In de gratis Ondernemersmodule zit onder andere:

  • Ieder jaar een gratis persoonlijke gezondheidscheck.
  • Bij vragen over bijvoorbeeld de combinatie van werk en privé en ondernemersvragen op het gebied van gezondheid kunt u een gratis intakegesprek krijgen met een onafhankelijke ondernemerscoach.
  • Voor het behouden of verbeteren van de mentale gezondheid is er een 500 euro vergoeding beschikbaar.
  • Bij een ongeval of ernstige ziekte is er 5.000 euro beschikbaar als vergoeding voor extra zorg.

Onderwerp:
De Amersfoortse zorgverzekering is A.S.R. zorgverzekering geworden. De voordelen voor ZZP’er en ondernemers zijn gebleven. Wel is de prijs ten opzichte van andere goede zorgverzekeringen interessanter geworden. Voor de ondernemers en ZZP’er heeft de A.S.R. zorgverzekering extra dekking en korting.