Interpolis zorgverzekering

Prijzen Interpolis zorgverzekering 2019:
ZorgCompact: 106,75 euro per maand
ZorgActief: 113,05 euro per maand

De goedkoopste Interpolis zorgverzekering is de ZorgCompact met maximaal eigen risico van 885 euro: 84,75 euro per maand.

—> Interessant?:  Doe een productvergelijk en zie of een Interpolis zorgverzekering voor u wel interessant is.

Interpolis ZorgCompact

In 2019 biedt Interpolis twee zorgverzekeringen aan. De ZorgCompact is de goedkoopste verzekering, maar hierbij moet u wel alles via internet regelen. Ook het bestellen van medicijnen en het contact met de klantenservice. Deze zorgverzekering kent ook maar één (beperkt) aanvullend pakket. Deze dekt slechts 1 tandartscontrole per jaar en zes fysiobehandelingen.

Interpolis ZorgActief

ZorgActief is de uitgebreidere zorgverzekering. Bij ZorgActief mag u wel de klantenservice bellen en er is de mogelijkheid het eigen risico gespreid te betalen. Er is een ruime keuze uit ziekenhuizen, maar geen volledig vrije keuze van zorgverlener (als u 100% vergoed wil hebben).

Het echt grote verschil tussen Interpolis ZorgCompact en ZorgActief zit hem echter in de mogelijkheden om aanvullend te verzekeren. Bij Interpolis ZorgActief kunt u zich wel goed extra verzekeren. Daarvoor zijn drie aanvullende verzekeringen en vier tandartsverzekeringen beschikbaar.

Voordelen Interpolis zorgverzekering

  • Korting bij betalen per jaar, (2%) halfjaar of kwartaal (1%).
  • Eigen risico van 100, 200, 300, 400 of 500 euro mogelijk.
  • Bij de MeerZeker aanvullende verzekering kunnen twee volwassenen die beide de verzekering hebben de fysio-behandelingen van elkaar gebruiken.

Nadelen Interpolis zorgverzekering

  • Bij de goedkoopste verzekering kan alleen een zeer beperkte aanvullende verzekering worden afgesloten.
  • Bij goedkoopste verzekering is er alleen online contact mogelijk, dus niet telefonisch.
  • Geen zorgverzekering met volledig vrije keuze van zorgkiezer.
  • Alleen af te sluiten via de Rabobank.

 

Over Interpolis

Interpolis is een toonaangevende verzekeraar in Nederland. Naast de zorgverzekering bieden ze ook andere verzekeringen voor particulieren en bedrijven zoals schadeverzekeringen, reisverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen. Interpolis streeft er naar het verzekeren zo transparant en duidelijk mogelijk te maken. Interpolis doet ook veel aan preventie en voorlichting.

Interpolis maakt deel uit van Achmea, evenals de zorgverzekeraars Centraal Beheer Achmea, FBTO en Zilveren Kruis Achmea. Interpolis werkt nauw samen met de Rabobank die vroeger eigenaar en thans mede-aandeelhouder van het verzekeringsconcern is.