IZZ zorgverzekering

Kosten IZZ zorgverzekering 2019:
VGZ Ruime Keuze zorgverzekering 2019 via IZZ: 108,85 euro.
VGZ Eigen Keuze zorgverzekering 2019 via IZZ: 114,25 euro.

IZZ is een ledencollectief voor mensen werkzaam in de zorg. U krijgt via IZZ 10% korting op een VGZ basis zorgverzekering.

Let op! Precies dezelfde korting krijgt u ook via United Consumers. Daar hoeft u niet in de zorg te werken en kunt u bovendien korting sparen.

De bovenstaande prijs is die van de IZZ natura basisverzekering. Hierbij krijgt u 100% vergoed bij gecontracteerde zorgaanbieders en 80% bij niet gecontracteerde zorgverleners. U kunt ook kiezen voor de restitutie-variant waarbij u altijd 100% vergoed krijgt (op de marktconforme prijs). U betaalt dan 107,50 euro per maand.

Als aanvullende verzekering worden er vijf IZZ zorgpakketten aangeboden die in alle gevallen zowel fysiotherapie en tandheelkundige zorg dekken. Daarnaast kunt u ook zelf een aanvullend pakket samenstellen met telkens twee dekkingen voor fysiotherapie, tandarts en buitenlandse zorg. Dekkingen voor orthodontie, brillen en lenzen zitten alleen in de totaalpakketten.

Tip: Is een IZZ zorgverzekering voor u interessant? Dat kunt u in een paar minuten uitvinden via een vergelijking zorgverzekeringen.