IZZ zorgverzekering

IZZ is geen echte zorgverzekering, maar een collectieve zorgverzekering voor medewerkers in de zorg.  U krijgt bij IZZ een collectiviteits korting op een VGZ zorgverzekering of een CZ zorgverzekering.

Geef daar iZZ als collectief op om deze korting te krijgen.

Kosten IZZ basis zorgverzekering 2022:
VGZ 65% budgetverzekering via IZZ: 114,90
VGZ 70% naturaverzekering via IZZ: 119,84
VGZ 80% naturaverzekering via IZZ: 126,02
VGZ 100% restitutieverzekering via IZZ: 135,28

CZ 70% budgetverzekering via IZZ: 120,41
CZ 75% naturaverzekering via IZZ: 127,77
CZ 100% restitutieverzekering via IZZ: 137,99

(het percentage geeft de vergoede zorg aan bij niet aangesloten zorgverleners).

Let op! Dezelfde korting bij VGZ krijgt u ook via United Consumers. Daar hoeft u niet in de zorg te werken. Daar krijgt u tevens 15% korting op de aanvullende verzekering en tandartsverzekering.

Via IZZ worden er zowel bij VGZ als bij CZ aanvullende verzekeringen aangeboden. Een deel van deze aanvullende verzekeringen is speciaal voor IZZ samengesteld zoals ZorgGoed (alleen bij CZ) en de Zorg voor de Zorg pakketten (zowel bij CZ als bij VGZ).

Tip: Is een IZZ zorgverzekering voor u interessant? Dat kunt u in een paar minuten uitvinden via een vergelijking zorgverzekeringen.

Onderwerp:
IZZ is een zorgverzekeraar voor mensen werkzaam in de zorg. IZZ verzorgt deze zorgverzekeringen niet zelf. Het is collectief dat CZ en VGZ zorgverzekeringen met korting aanbiedt. Voor een VGZ zorgverzekering met hoge korting kunt u ook bij het bovenstaande United Consumers terecht. Voor dat VGZ collectief hoeft u niet in de zorg werkzaam te zijn.