Menzis zorgverzekering

Prijs Menzis Basis zorgverzekeringen 2024:
Menzis Basis Voordelig 2024: 140,25 euro per maand
Mensis Basis 2024: 146,75 euro per maand
Menzis Basis Vrij 2024: 161,75 euro per maand

 

> TIP: Gebruik onderstaande links zien of de Menzis zorgverzekering voor u een goede zorgverzekering is.

 


 

Informatie Menzis zorgverzekeringen

Bij een Menzis zorgverzekering kunt u kiezen tussen een Basis Voordelig budgetverzekering met een beperkt aantal gecontracteerde zorgverleners, een Basis Vrij verzekering met volledig vrije keuze van zorgverleners en de standaard Basis polis die daar tussenin zit. De meeste klanten kiezen voor deze tussenweg.

 

Sterke punten Menzis zorgverzekering

  • Goedkope basisverzekering.
  • Voor Menzis Basis en Menzis Basis Vrij is er een openbaar collectief die u 7% korting geeft op de aanvullende verzekeringen ExtraVerzorgd en JongerenVerzorgd en 7% korting op de TandVerzorgd tandarts verzekering.
  • Vrijwillig eigen risico van 0, 100, 200, 300, 400 of 500 euro.
  • Keuze uit 3 basisverzekeringen. Aan te vullen met 4 aanvullende Menzis verzekeringen waaronder een speciale jongeren zorgverzekering.
  • Tevens keuze uit 3 tandarts verzekeringen (met gratis tand-ongevallen verzekering).
  • Premie betalen kan bij Menzis per maand, kwartaal, half jaar of jaar. Met kortingen voor de 3 laatsten tot wel meer dan 26 euro.
  • Persoonlijk zorgadvies
  • Wachtlijstbemiddeling door de Menzis Zorgadviseur

 


 

VinkVink: goedkopere Menzis zorgverzekering

Onder de naam VinkVink biedt Menzis ook een goedkopere zorgverzekering aan. Dit is vooral interessant als u alleen een basisverzekering neemt. U bent dan goedkoper uit en de dekking van de basisverzekering is wettelijk bepaalt dus bij beide verzekeringen gelijk.

Wel heeft u bij VinkVink nauwelijks keuze uit aanvullende verzekeringen (tandarts uitgezonderd). Wilt u zich aanvullend goed verzekeren dan is een Menzis zorgverzekering een betere keuze dan de goedkope zorgverzekering van VinkVink.

 


 

Menzis jongerenverzekering

Jongeren tot 18 zijn bij hun ouders voor zorg verzekerd, maar boven de 18 moeten ze zichzelf verzekeren. De Menzis JongerenVerzorgd is voor het een interessante en goedkope jongerenverzekering.

Menzis Jongeren Verzorgd is een  aanvullende- en tandartsverzekering in één waaruit voor jongeren oninteressante dekkingen als kraamzorg en de overgangsconsulente zijn weggelaten, maar waarin er wel een extra goede dekking is voor de tandarts, fysiotherapie en sport medisch advies. Ook anticonceptie wordt door deze aanvullende zorgverzekering vergoed.

 


 

Over Menzis

Het Menzis-concern is een coöperatieve organisatie de onder andere de drie zorgverzekeraars Anderzorg, Azivo en Menzis bezit. De zorgverzekeraar Menzis is een totaalverzorger die niet alleen verzekert maar ook doet aan het regelen en organiseren van zorg en aanverwante dienstverlening, preventie en informatievoorziening.

Menzis is een landelijk werkende zorgverzekeraar met kantoren in het hele land. In het oosten en noorden van het land zijn ze echter groter dan in de rest van het land. In Twente heeft zelfs de helft van alle verzekerden een Menzis zorgverzekering.

 


 

Samenvatting:
Hier boven vind u informatie over de Menzis zorgverzekering. Met drie basisverzekeringen, zes aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen biedt Menzis veel keuze uit verschillende zorgverzekeringen. Zo zijn er ook speciale zorgverzekeringen voor jongeren. Interessant is het Menzis Leefkracht Collectief dat iedereen een collectieve korting geeft op een deel van de Menzis zorgverzekeringen.