Menzis zorgverzekering

Prijs Menzis zorgverzekering 2018: Vanaf 103 euro
Of 83 euro bij een maximaal eigen risico.

>>> TIP: Alle informatie en prijzen, en vergelijk hier de Menzis zorgverzekering met andere zorgverzekeringen en u kunt zien of dit voor u persoonlijk een goede zorgverzekering is.

Menzis verhoogde voor 2018 de prijs van zijn zorgverzekering niet en daarmee behoort de Menzis zorgverzekering nog meer tot de goedkoopste zorgverzekeringen die je kunt afsluiten. Tenminste als je kiest voor de goedkoopste natura-verzekering. Menzis biedt drie basisverzekeringen aan waaronder twee natura verzekeringen. Het verschil tussen die twee is dat je als je toch naar een niet gecontracteerde zorgverlener gaat bij de goedkoopste zorgverzekering 65% vergoed krijgt en bij de duurdere variant 75%. Daar betaal je wel 16 euro per maand meer voor!

Sterke punten Menzis zorgverzekering

  • Goedkope basisverzekering
  • Vrijwillig eigen risico van 0, 100, 200, 300, 400 of 500 euro.
  • Aan te vullen met 3 aanvullende verzekeringen en 3 tandarts verzekeringen.
  • Voor jongeren (18 – 30 jaar) is er daarnaast een aparte aanvullende Menzis jongeren zorgverzekering.
  • Premie betalen per maand, kwartaal, half jaar of jaar. Met kortingen voor de 3 laatsten tot wel 23,76 euro.
  • Veel is online te regelen
  • Persoonlijk zorgadvies
  • Wachtlijstbemiddeling door de Menzis Zorgadviseur
  • Sparen voor mooie cadeaus.

Menzis jongerenverzekering

Jongeren tot 18 zijn bij hun ouders voor zorg verzekerd, maar boven de 18 moeten ze zichzelf verzekeren. De Menzis JongerenVerzorgd is voor het een interessante en goedkope jongerenverzekering. Het is een  aanvullende- en tandartsverzekering in één waaruit voor jongeren oninteressante dekkingen als kraamzorg en de overgangsconsulente zijn weggelaten, maar waarin er wel een extra goede dekking is voor de tandarts, fysiotherapie en sport medisch advies. Ook anticonceptie wordt door deze aanvullende zorgverzekering vergoed.

Over Menzis

Het Menzis-concern is een coöperatieve organisatie de onder andere de drie zorgverzekeraars Anderzorg, Azivo en Menzis bezit. De zorgverzekeraar Menzis is een totaalverzorger die niet alleen verzekert maar ook doet aan het regelen en organiseren van zorg en aanverwante dienstverlening, preventie en informatievoorziening. Menzis is een landelijk werkende zorgverzekeraar met kantoren in het hele land.