Menzis zorgverzekering 2021

Prijs Menzis Basis zorgverzekeringen 2021:
Basis Voordelig: 117 euro per maand
Basis: 130 euro per maand
Basis Vrij: 140 euro per maand

>> TIP: Gebruik een goede zorgverzekering vergelijkingsite en u kunt zien of dit voor u persoonlijk een goede zorgverzekering is.

Bij Menzis kunt u kiezen tussen een Basis Voordelig budgetverzekering met een beperkt aantal gecontracteerde zorgverleners, een Basis Vrij verzekering met volledig vrije keuze van zorgverleners en de standaard Basis polis die daar tussenin zit. De meeste klanten kiezen voor deze tussenweg.

Sterke punten Menzis zorgverzekering

  • Goedkope basisverzekering.
  • Voor Menzis Basis en Menzis Basis Vrij is er een openbaar collectief die u 5% korting op de basisverzekering geeft en 7% korting op de aanvullende verzekeringen ExtraVerzorgd en JongerenVerzorgd en 7% korting op de TandVerzorgd tandarts verzekering.
  • Vrijwillig eigen risico van 0, 100, 200, 300, 400 of 500 euro.
  • Keuze uit 3 basisverzekeringen. Aan te vullen met 4 aanvullende verzekeringen waaronder een speciale jongeren zorgverzekering.
  • Tevens keuze uit 3 tandarts verzekeringen (met gratis tand-ongevallen verzekering).
  • Premie betalen per maand, kwartaal, half jaar of jaar. Met kortingen voor de 3 laatsten tot wel meer dan 26 euro.
  • Persoonlijk zorgadvies
  • Wachtlijstbemiddeling door de Menzis Zorgadviseur

Menzis jongerenverzekering

Jongeren tot 18 zijn bij hun ouders voor zorg verzekerd, maar boven de 18 moeten ze zichzelf verzekeren. De Menzis JongerenVerzorgd is voor het een interessante en goedkope jongerenverzekering. Het is een  aanvullende- en tandartsverzekering in één waaruit voor jongeren oninteressante dekkingen als kraamzorg en de overgangsconsulente zijn weggelaten, maar waarin er wel een extra goede dekking is voor de tandarts, fysiotherapie en sport medisch advies. Ook anticonceptie wordt door deze aanvullende zorgverzekering vergoed.

Over Menzis

Het Menzis-concern is een coöperatieve organisatie de onder andere de drie zorgverzekeraars Anderzorg, Azivo en Menzis bezit. De zorgverzekeraar Menzis is een totaalverzorger die niet alleen verzekert maar ook doet aan het regelen en organiseren van zorg en aanverwante dienstverlening, preventie en informatievoorziening.

Menzis is een landelijk werkende zorgverzekeraar met kantoren in het hele land. In het oosten en noorden van het land zijn ze echter groter dan in de rest van het land. In Twente heeft zelfs de helft van alle verzekerden een Menzis zorgverzekering.

Samenvatting:
Hier boven vind u informatie over de Menzis zorgverzekering. Met drie basisverzekeringen, zes aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen biedt Menzis veel keuze uit verschillende zorgverzekeringen. Zo zijn er ook speciale zorgverzekeringen voor jongeren. Interessant is het Menzis Leefkracht Collectief dat iedereen een collectieve korting geeft op een deel van de Menzis zorgverzekeringen.