Menzis zorgverzekering

Prijs Menzis Basis zorgverzekeringen 2020:
Basis Voordelig: 111 euro per maand
Basis: 123 euro per maand
Basis Vrij: 133 euro per maand

>>> TIP: Alle informatie en prijzen, en vergelijk hier de Menzis zorgverzekering met andere zorgverzekeringen en u kunt zien of dit voor u persoonlijk een goede zorgverzekering is.

Bij Menzis kunt u kiezen tussen een Basis Voordelig budgetverzekering met een beperkt aantal gecontracteerde zorgverleners, een Basis Vrij verzekering met volledig vrije keuze van zorgverleners en de standaard Basis polis die daar tussenin zit. De meeste klanten kiezen voor deze tussenweg.

Sterke punten Menzis zorgverzekering

  • Goedkope basisverzekering.
  • Vrijwillig eigen risico van 0, 100, 200, 300, 400 of 500 euro.
  • Aan te vullen met 6 aanvullende verzekeringen waaronder een speciale jongeren zorgverzekering.
  • Tevens keuze uit 3 tandarts verzekeringen (met gratis tand-ongevallen verzekering).
  • Premie betalen per maand, kwartaal, half jaar of jaar. Met kortingen voor de 3 laatsten tot wel meer dan 26 euro.
  • Persoonlijk zorgadvies
  • Wachtlijstbemiddeling door de Menzis Zorgadviseur
  • Sparen voor mooie cadeaus.

—> CADEAU: Sluit deze zorgverzekering af via deze actie en ontvang een gratis Oral-B elektrische tandenborstel cadeau.

Menzis jongerenverzekering

Jongeren tot 18 zijn bij hun ouders voor zorg verzekerd, maar boven de 18 moeten ze zichzelf verzekeren. De Menzis JongerenVerzorgd is voor het een interessante en goedkope jongerenverzekering. Het is een  aanvullende- en tandartsverzekering in één waaruit voor jongeren oninteressante dekkingen als kraamzorg en de overgangsconsulente zijn weggelaten, maar waarin er wel een extra goede dekking is voor de tandarts, fysiotherapie en sport medisch advies. Ook anticonceptie wordt door deze aanvullende zorgverzekering vergoed.

Over Menzis

Het Menzis-concern is een coöperatieve organisatie de onder andere de drie zorgverzekeraars Anderzorg, Azivo en Menzis bezit. De zorgverzekeraar Menzis is een totaalverzorger die niet alleen verzekert maar ook doet aan het regelen en organiseren van zorg en aanverwante dienstverlening, preventie en informatievoorziening.

Menzis is een landelijk werkende zorgverzekeraar met kantoren in het hele land. In het oosten en noorden van het land zijn ze echter groter dan in de rest van het land. In Twente heeft zelfs de helft van alle verzekerden een Menzis zorgverzekering.