Nationale-Nederlanden zorgverzekering

Prijs Nationale-Nederlanden zorgverzekering 2024: 

Zorg Voordelig 2024 (natura polis): 140,50 euro per maand
Zorg Vrij (combinatie polis): 147,- euro per maand

 

Informatie Nationale-Nederlanden zorgverzekering

Nationale-Nederlanden biedt een kwalitatief zeer sterke zorgverzekering. Veel van de voordelen van een Nationale-Nederlanden zorgverzekering (NN zorgverzekering) merk je pas als u deze nodig hebt. Zo zit een second opinion bij een Nationale-Nederlanden zorgverzekering gewoon in het basispakket. Ook de aanvullende verzekeringen van de NN zorgverzekering blinken uit door hun ruime vergoedingen.

 

Nationale Nederlanden zorgverzekering

 

En dan hebben we het nog niet eens over de Nationale Nederlanden Gezondheidslijn die 24 uur per dag te bellen is. Deze gratis hulplijn wordt bemenst door ervaren verpleegkundigen die uw medische vragen kunnen beantwoorden.

Verder blinkt Nationale-Nederlanden uit in de vele kortingen die gegeven worden op de meest uiteenlopende gezondheidsproducten. U krijgt kortingen van fitness en saunabezoek tot lenzen, vitamines en cosmetische behandelingen. Ook biedt de Nationale Nederlanden zorgverzekering / NN zorgverzekering veel vrijheid, bijvoorbeeld in het kiezen van zorgverleners.

 

Voordelen Nationale-Nederlanden zorgverzekering

 • Kies zelf uw ziekenhuis of andere zorgverlener. Bij NN Zorg Vrij zorgverzekering heeft u volledig vrije zorgkeuze, met uitzondering van GGZ en wijkverpleging.
 • 100% dekking bij spoedeisende hulp in het buitenland.
 • Korting op de premie bij betaling per kwartaal, half jaar of jaar.
 • Ruime vergoedingen voor orthodontie, alternatieve zorg en fysiotherapie.
 • Mogelijkheid tot een second opinion van een internationale topspecialist.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag de Gezondheidslijn met medische deskundigen beschikbaar.
 • Mogelijkheid tot gespreid betalen eigen risico.
 • Veel keuze uit aanvullende verzekeringen. 4 algemene verzekeringen en 4 tandarts verzekeringen!
 • Plus nog een extra aanvullende verzekering waarbij u recht krijgt op luxe verpleging.
 • Geen medische selectie bij aanvullende verzekeringen. U wordt altijd geaccepteerd.
 • U kunt declareren via een app.
 • Korting bij Eye Wish Opticiens en Specsavers.

Korting op Nationale-Nederlanden zorgverzekering bij een hoger eigen risico

Als u kiest voor een hoger eigen risico kunt u een interessante korting krijgen. Maar let op, dit is alleen interessant als u weinig zorgkosten declareert.

 

Gratis module Fit

Fit is een nieuwe module die u gratis bij uw Nationale-Nederlanden zorgverzekering krijgt. Deze gratis module vergoedt gezondheidscursussen en beweeg programma’s, algemene preventieve- en arbeidsgerelateerde onderzoeken en sportmedisch advies.

 

Vrije keuze ziekenhuis en andere zorgverleners

Bij Nationale Nederlanden Zorg Vrij heeft u een volledig vrije keuze van zorgverlener. De enige uitzonderingen zijn een GGZ zorgverlener en de wijkverpleging. Bij deze twee soorten zorg krijgt u bij gecontracteerde zorgverleners 100% vergoed en bij niet gecontracteerde GGZ en wijkverpleging 75%.

 

Voorheen Delta Lloyd zorgverzekering

De Nationale-Nederlanden zorgverzekering is de opvolger van de Delta Lloyd zorgverzekering. Medio 2018 is deze zorgverzekering van naam gewisseld. De Delta Lloyd zorgverzekering is nu dus de Nationale Nederlanden zorgverzekering.

 


 

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden, nu ook eigenaar van Delta Lloyd,  is een grote en bekende financiële dienstverlener met zowel verzekeringen en bancaire producten in zijn pakket. Nationale-Nederlanden is zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt actief. Nationale-Nederlanden biedt door de overname van Delta Lloyd ook diens zorgverzekeringen aan.

 


 

Onderwerp:
Nationale Nederlanden biedt een zorgverzekering van hoge kwaliteit aan. De Nationale Nederlanden zorgverzekering (NN zorgverzekering) biedt veel dekkingen en keuze uit goed samengestelde aanvullende pakketten. Vraag hierboven de premie op van de goede zorgverzekering van Nationale Nederlanden.