Bewuzt zorgverzekering

Prijs Bewuzt zorgverzekering 2022: 114,90 euro per maand

Een goede zorgverzekering met een lage premie

De Bewuzt zorgverzekering is een goedkopere zorgverzekering van VGZ.

Toch is de Bewuzt verzekering geen budgetverzekering maar een volwaardige natura polis met een goede dekking en veel (door VGZ) gecontracteerde zorg.

–> TIP 

Heel gericht aanvullende verzekeringen kiezen

Bij Bewuzt Zorgverzekerd kunt u naast de basisverzekering acht aanvullende zorgverzekeringen afsluiten op gebied van tanden, fysiotherapie, buitenland en alternatieve geneeswijzen. Elke onderdeel kent een beperkte en een meer uitgebreide variant.

Een groot verschil tussen Bewuzt en VGZ (en vrijwel alle andere zorgverzekeringen) is dat de Bewuzt zorgverzekering geen dure totaalpakketten kent als aanvullende verzekeringen maar losse fysiotherapie-, buitenland- en tandarts-verzekeringen.

Een bewuste zorgverzekering
Zo kunt u veel makkelijker dekkingen die u niet denkt te gaan gebruiken uitsluiten, want de prijs natuurlijk te goede komt. Verzeker bij Bewuzt alleen wat u nodig heeft. Dat is bewust een zorgverzekering afsluiten.

Nadelen Bewuzt zorgverzekering
Maar dit heeft ook een nadeel, veel andere specifieke zorg zit bij Bewuzt  niet in de pakketten. Zo kunt u zicht bij Bewuzt bijvoorbeeld niet aanvullend verzekeren voor alternatieve geneeswijzen of voor orthodontie, ook niet voor kinderen.

Heeft u dit soort dekking nodig? Dan kunt u beter kiezen voor een ¨gewone¨ VGZ zorgverzekering.

Voordelen Bewuzt zorgverzekering

  • Goedkope zorgverzekering
  • Gratis tandongevallenverzekering
  • Geen dure aanvullende pakketten maar keuze uit 2 fysio-verzekeringen, 2 tandarts-verzekeringen en 2 buitenland-verzekeringen. Zo stelt u uw eigen pakket samen.
  • Natura polis met 100% dekking voor alle huisartsen en ziekenhuizen.
  • No claimkorting tot wel 40% als u niets declareert.
  • Online declareren en wijzigingen doorgeven
  • Stapelkortingen. Extra kortingen bij aanvullende verzekeringen tot wel 15%.

Nadelen Bewuzt zorgverzekering

  • Doordat Bewuzt alleen gerichte aanvullende pakketten aanbiedt kunt u zicht voor veel andere specifieke zorg bij Bewuzt  niet aanvullend verzekeren. Bijvoorbeeld niet voor orthodontie, ook niet voor kinderen.
  • Medicijnen moeten besteld worden via de Nationale Online Apotheek

Tip: U kunt bij het afsluiten van een Bewuzt zorgverzekering een elektrische tandenborstel cadeau krijgen via deze actie.

Onderdeel van VGZ

Bewuzt is een onderdeel van de Coöperatie VGZ. Een betrouwbare organisatie die al vele jaren zorgverzekeringen aanbiedt en bekend staat om zijn goede kwaliteit en uitstekende service.

Onderwerp:
Bewuzt is één van de labels waaronder VGZ zorgverzekeringen aanbiedt. Onder de naam Bewuzt bieden ze een goedkope basisverzekering aan plus drie aanvullende pakketten voor de meest gevraagde zorg. Voor een uitgebreide zorgverzekering bent u bij Bewuzt niet aan het juiste adres, maar voor een meer beperkte zorgverzekering is dit een goede goedkope zorgverzekering.