Besured zorgverzekering

Prijs Besured zorgverzekering 2018: 107,25 euro.
of 92,25 euro bij een maximaal eigen risico.

Een Besured zorgverzekering is in feite een VGZ zorgverzekering tegen een lagere prijs en gericht op jongeren. Het aanbod van Besured is heel eenvoudig. Voor 96,90 euro bieden ze de VGZ basisverzekering aan. Dat is circa 10 euro per maand goedkoper dan dat u dezelfde zorgverzekering direct bij VGZ afsluit. Op jaar basis is dat toch een besparing van bijna 120 euro!

Deze basisverzekering kan worden uitgebreid met één van de drie aanvullende verzekeringen en een tandartsverzekering.Klik hierboven voor alle informatie

Zorgverzekering voor jongeren

Besured richt zich met zijn zorgverzekering op jonge mensen. Ze spreken zelf over studenten
 en young professionals. Voor een zorgverzekeraar is dit een interessante groep mensen omdat deze de laagste zorgkosten opleveren. Maar er is geen leeftijdgrens om gebruik te maken van het aanbod van Besured.

Een alternatief voor de Besured zorgverzekering is de United Consumers zorgverzekering. Dit is ook een VGZ zorgverzekering met een hoge korting (10% op de basisverzekering), maar die verzekering is niet gericht op jongeren. Deze zorgverzekering is dus beter geschikt voor 25 plussers, en bovendien goedkoper dan bij Besured!

De aanvullende verzekeringen van Besured

De Besured zorgverzekering is uit te breiden met één van de drie aanvullende verzekeringen. De goedkoopste verzekering kost slechts 1,90 per maand, maar deze dekt alleen spoedeisende hulp in het buitenland en repatriëring. De twee overige aanvullende verzekeringen (vanaf 7,90 euro per maand) bieden wel een dekking voor bijvoorbeeld fysiotherapie. Verder is er een tandartsverzekering af te sluiten die 13,90 euro per maand kost en waarbij u 350 euro kunt declareren.

Kenmerken Besured zorgverzekering

  • Voordelige zorgverzekering
  • Een extra gratis servicepakket met o.a. korting op een fitnessabonnement, saunabezoek en ooglaseren.
  • Alles is digitaal te regelen.
  • Hoogte vrijwillig eigen risico zelf te regelen tot 500 euro in stappen van 100 euro.