Besured zorgverzekering

Prijs Besured zorgverzekering 2019: 107,25 euro.
of 92,25 euro bij een maximaal eigen risico.

Een Besured zorgverzekering is in feite een VGZ zorgverzekering tegen een lagere prijs en gericht op jongeren. Het aanbod van Besured is heel eenvoudig. Voor 107,25 euro euro bieden ze een basisverzekering met vrije keuze van ziekenhuis aan die verzorgd wordt door VGZ. Dat is bijna 20 euro per maand goedkoper dan dat u een vrije keuze zorgverzekering direct bij VGZ afsluit. Op jaar basis is dat toch een besparing van ruim 230 euro op de basisverzekering!

Deze basisverzekering kan worden uitgebreid met één van de drie aanvullende verzekeringen en een tandartsverzekering.Klik hierboven voor alle informatie

Zorgverzekering voor jongeren (maar ook voor ouderen)

Besured richt zich met zijn zorgverzekering op jonge mensen. Ze spreken zelf over studenten
 en young professionals. Voor een zorgverzekeraar is dit een interessante groep mensen omdat deze de laagste zorgkosten opleveren. Maar er is geen leeftijdgrens om gebruik te maken van het aanbod van Besured. Ook als “oudere” kun je je dus gewoon voor Besured opgegeven.

Een alternatief voor de Besured zorgverzekering is de United Consumers zorgverzekering. Dit is ook een VGZ zorgverzekering met een hoge korting (10% op de basisverzekering), maar die verzekering is niet gericht op jongeren en biedt meer mogelijkheden voor wat betreft aanvullende verzekeringen.

De aanvullende verzekeringen van Besured

De Besured zorgverzekering is uit te breiden met één van de drie aanvullende verzekeringen. De goedkoopste verzekering kost slechts 2,90 per maand, maar deze dekt alleen spoedeisende hulp in het buitenland, repatriëring en een verhaalservice letselschade. De twee overige aanvullende verzekeringen (vanaf 9,90 euro per maand) bieden wel een dekking voor bijvoorbeeld fysiotherapie. Verder is er een tandartsverzekering af te sluiten die 15,90 euro per maand kost en waarbij u 350 euro kunt declareren voor tandarts, mondhygiënist, endodontoloog en parodontoloog.

Kenmerken Besured zorgverzekering

  • Zeer voordelige zorgverzekering
  • 100% vergoeding basiszorg bij alle ziekenhuizen.
  • Alles is digitaal te regelen.
  • Hoogte vrijwillig eigen risico zelf te regelen tot 500 euro in stappen van 100 euro.