Independer. Vind de beste zorgverzekering

Independer is de meest bekende vergelijker voor zorgverzekeringen van Nederland. Het is  een goede verzekeringsvergelijker die niet alleen zorgverzekeringen vergelijkt maar ook autoverzekeringen, woonverzekeringen, uitvaartverzekeringen, reisverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen en andere verzekeringen. Ook voor het vergelijken van bankproducten en zorgverleners kun je bij Independer terecht. 

—> Klik hier en vergelijk de zorgverzekeringen met Independer <—

Waarom een vergelijk zorgverzekeringen via Independer?

  • Onafhankelijk vergelijk, ook de zorgverzekering waar Independer niets aan verdiend worden eerlijk meegenomen.
  • In een paar minuten vergelijkt u de zorgverzekeringen van de zorgverzekeraars met elkaar.
  • Dit vergelijk is helemaal op maat. U geeft al uw wensen en eisen op.
  • Veel zorgverzekeringen kunt u meteen afsluiten, en vaak krijgt u dan nog korting ook!
  • Bij het afsluiten via Independer (bovenstaande link) krijgt u ook nog eens een tandongeval verzekering gratis.
  • Independer is een onafhankelijke productvergelijker eigendom van de Persgroep, het moederbedrijf van onder andere het Algemeen Dagblad, de Volkskrant en Tweakers.net.

Tijdelijk krijgt u bij het afsluiten van een zorgverzekering bij Independer via bovenstaande link een gratis tandarts ongevallen verzekering cadeau.

Alle zorgverzekeringen vergelijken

Voor het vergelijken van zorgverzekeringen is Independer een uitstekende productvergelijker. Alle goede zorgverzekeringen worden in het vergelijk meegenomen en het vergelijken van de verzekeringen gaat eenvoudig, snel en betrouwbaar. U kunt heel nauwkeurig opgeven wat u wilt en krijgt dus een echt advies op maat helemaal afgestemd op uw specifieke wensen. Op ieder moment krijgt u daarbij goed advies en duidelijke uitleg.

Kies de zorgverzekeraar die uw zorgverlener vergoedt

Ook is het bij Independer mogelijk om bij het vergelijk uw gewenste zorgverlener op te geven. Bijvoorbeeld een fysiotherapeut of ziekenhuizen worden niet door alle verzekeraars gecontracteerd. Wilt u zeker weten dat u door een bepaalde zorgverlener geholpen kan blijven worden, dan kunt u dat bij het vergelijken van de zorgverzekeringen opgeven.

Korting via Independer

Wat Independer extra aantrekkelijk maakt zijn de extra kortingen die gegeven worden als je de zorgverzekering daar afsluit. Independer onderhandelt met de zorgverzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste prijzen. Ruim 500.000 mensen hebben één van hun verzekeringen via Independer afgesloten dus deze vergelijker van zorgverzekeringen heeft een sterke onderhandelingspositie en heeft bij bij de meeste zorgverzekeraars forse kortingen op de premie kunnen regelen. Die kortingen kunnen wel oplopen tot  20% op de aanvullende verzekering.

Bovendien krijgt u een gratis tandongevallen verzekering als u uw zorgverzekering via bovenstaande link bij Independer afsluit!

Samenvatting:
Independer is de meest bekende en beste zorgverzekeringen vergelijken website. Niet alleen kunt u via Independer uw zorgverzekering vergelijken en de beste en goedkoopste zorgverzekering vinden, ook krijgt u bij Independer op veel zorgverzekeringen korting. Ook vaak korting op de basis verzekering. Bovendien krijgt u bij Independer een gratis tandongevallen verzekering cadeau krijgen en tijdelijk ook een Bol.com cadeaukaart cadeau.