Zorgverzekeringen 2021

Er zijn veel aanbieders van een zorgverzekering 2021. Maar niet alleen hun prijzen verschillen, ook hun dekking en service kan afwijken, en dan met name de aanvullende verzekeringen. Tussen de aanvullende pakketten zijn heel veel verschillen.

Op deze website staat de informatie over de zorgverzekeringen van de belangrijke zorgverzekeraars. Over prijzen, dekkingen en andere relevante informatie.

Klik op de naam van de zorgverzekeraar voor alle informatie zoals prijzen, dekkingen, e.d.

 1. United Consumers
 2. Univé
 3. Anderzorg
 4. De Friesland
 5. OHRA
 6. CZ
 7. ONVZ
 8. ZorgDirect
 9. Promovendum
 10. Hema
 11. FBTO
 12. Delta Lloyd
 13. De Amersfoortse
 14. Avero Achmea
 15. Zilveren Kruis
 16. Menzis
 17. Bewuzt
 18. VGZ
 19. ZieZo
 20. Stad Holland
 21. Ditzo
 22. PNOzorg
 23. Interpolis
 24. DSW
 25. Just

Hierboven vind u alle belangrijke algemene zorgverzekeraars 2021. Bij de specifieke zorgverzekeringen vindt u de zorgverzekeraars die zich op bepaalde doelgroepen richten zoals jongeren, senioren, zzp’ers en zorgprofessionals. Ook de zorgverzekeraars met een christelijke visie en regionale zorgverzekeraars zijn in het overzicht met specifieke zorgverzekeringen te vinden.

De zorgverzekeraars die u in de lijst hier boven vindt richten zich op een breed publiek en zijn geschikt voor alleenstaanden en gezinnen in alle vormen, van alle leeftijden. Daarvoor bieden deze algemene zorgverzekeraars naast hun basisverzekering meestal een breed pakket aan aanvullende zorgverzekeringen aan waaruit u een keuze kunt maken. Zodoende bieden deze verzekeraars voor iedereen een passende zorgverzekering 2021 aan.

Klik op de naam van de zorgverzekeraar voor al zorgverzekeringen 2021, prijzen, dekkingen en de extra service die ze geven.

Onderwerpen:
Overzicht zorgverzekeringen, overzicht zorgverzekeraars, prijzen zorgverzekeringen, verschillen in dekking zorgverzekering per verzekeraar.