Zorgverzekeringen 2021

Er zijn veel aanbieders van een zorgverzekering 2021. Maar niet alleen hun prijzen verschillen, ook hun dekking en service kan afwijken, en dan met name de aanvullende verzekeringen. Tussen de aanvullende pakketten zijn heel veel verschillen.

Op deze website staat de informatie over de zorgverzekeringen van de belangrijke zorgverzekeraars. Over prijzen, dekkingen en andere relevante informatie.

Klik op de naam van de zorgverzekeraar voor alle informatie zoals prijzen, dekkingen, e.d.

 1. United Consumers
 2. Jaaah
 3. Univé
 4. Anderzorg
 5. De Friesland
 6. OHRA
 7. CZ
 8. ONVZ
 9. ZorgDirect
 10. Promovendum
 11. Hema
 12. FBTO
 13. Delta Lloyd
 14. De Amersfoortse
 15. Avero Achmea
 16. Zilveren Kruis
 17. Menzis
 18. Bewuzt
 19. VGZ
 20. ZieZo
 21. Stad Holland
 22. Ditzo
 23. PNOzorg
 24. Interpolis
 25. DSW
 26. Just

Hierboven vind u alle belangrijke algemene zorgverzekeraars 2021. Bij de specifieke zorgverzekeringen vindt u de zorgverzekeraars die zich op bepaalde doelgroepen richten zoals jongeren, senioren, zzp’ers en zorgprofessionals. Ook de zorgverzekeraars met een christelijke visie en regionale zorgverzekeraars zijn in het overzicht met specifieke zorgverzekeringen te vinden.

De zorgverzekeraars die u in de lijst hier boven vindt richten zich op een breed publiek en zijn geschikt voor alleenstaanden en gezinnen in alle vormen, van alle leeftijden. Daarvoor bieden deze algemene zorgverzekeraars naast hun basisverzekering meestal een breed pakket aan aanvullende zorgverzekeringen aan waaruit u een keuze kunt maken. Zodoende bieden deze verzekeraars voor iedereen een passende zorgverzekering 2021 aan.

Klik op de naam van de zorgverzekeraar voor al zorgverzekeringen 2021, prijzen, dekkingen en de extra service die ze geven.

Onderwerpen:
Overzicht zorgverzekeringen, overzicht zorgverzekeraars, prijzen zorgverzekeringen, verschillen in dekking zorgverzekering per verzekeraar.