Zorgverzekeringen

Er zijn veel aanbieders van een zorgverzekering 2023. Maar niet alleen hun prijzen verschillen, ook hun dekking en service kan afwijken, en dan met name de aanvullende verzekeringen. Tussen de aanvullende pakketten zijn heel veel verschillen.

Op deze website staat de informatie over de zorgverzekeringen van de belangrijke zorgverzekeraars. Over prijzen, dekkingen en andere relevante informatie.

Klik op de naam van de zorgverzekeraar voor alle informatie zoals prijzen, dekkingen, e.d.

 1. United Consumers
 2. ZieZo
 3. Univé
 4. VinkVink
 5. FBTO
 6. De Friesland
 7. Hema
 8. Zilveren Kruis
 9. Jaaah
 10. Pro Life
 11. Nationale Nederlanden
 12. Salland
 13. Anderzorg
 14. OHRA
 15. VGZ
 16. Menzis
 17. CZ
 18. A.S.R.
 19. Zekur
 20. Ditzo
 21. ONVZ
 22. Just
 23. Interpolis
 24. Aevitae
 25. Bewuzt
 26. DSW
 27. Stad Holland
 28. Besured (jongeren)

Hierboven vind u alle belangrijke algemene zorgverzekeraars 2023. Bij de specifieke zorgverzekeringen vindt u de zorgverzekeraars die zich op bepaalde doelgroepen richten zoals jongeren, senioren, zzp’ers en zorgprofessionals. Ook de zorgverzekeraars met een christelijke visie en regionale zorgverzekeraars zijn in het overzicht met specifieke zorgverzekeringen te vinden.

De zorgverzekeraars die u in de lijst hier boven vindt richten zich op een breed publiek en zijn geschikt voor alleenstaanden en gezinnen in alle vormen, van alle leeftijden. Daarvoor bieden deze algemene zorgverzekeraars naast hun basisverzekering meestal een breed pakket aan aanvullende zorgverzekeringen aan waaruit u een keuze kunt maken. Zodoende bieden deze verzekeraars voor iedereen een passende zorgverzekering 2023 aan.

Klik op de naam van de zorgverzekeraar voor al zorgverzekeringen 2023, prijzen, dekkingen en de extra service die ze geven.

Onderwerpen:
Overzicht zorgverzekeringen, overzicht zorgverzekeraars, prijzen zorgverzekeringen, verschillen in dekking zorgverzekering per verzekeraar.