Stad Holland zorgverzekering

Prijs Stad Holland zorgverzekering 2020: 128,50 euro per maand
In 2020 bedraagt het verplicht eigen risico bij Stad Holland slechts 375 euro per jaar.

Is een Stad zorgverzekering interessant voor u?

–> TIP: Alle informatie, prijzen en een vergelijking van de Stad Holland zorgverzekering met andere zorgverzekeringen. Zie of de Stad Holland zorgverzekering voor u persoonlijk de beste zorgverzekering 2020 is.

Stad Holland kent 1 basisverzekering (restitutie) met de keuze uit 6 eigen risico klassen. De aanvullende verzekeringen zijn verdeeld over 5 pakketten. Er zijn geen aparte pakketten met bijvoorbeeld alleen een tandartsverzekering.

Voordelen Stad Holland zorgverzekeringen:

  • Goede restitutie basisverzekering (dus vrije keuze van zorgaanbieder).
  • 10 euro minder eigen risico dan bij andere verzekeraars (375 euro).
  • 100% vergoeding spoedeisende hulp buitenland zit bij Stad Holland in de basisverzekering.
  • Heel snelle uitbetaling.
  • Betalen per maand, kwartaal, halfjaar of jaar. Korting bij de drie laatste.
  • Het vrijwillig eigen risico is zelf te bepalen in stappen van 100 euro (van 100 tot 500 euro).
  • Snel online declareren via website of app.
  • Stad Holland is in het Zorgonderzoek 2016 van Bureau D& O door financieel adviseurs verkozen als beste zorgverzekeraar.

Nadelen Stad Holland zorgverzekeringen:

  • Geen aparte tandartsverzekering. Alleen aanvullende totaalpakketten.
  • Geen goedkope natura zorgverzekering.

Aanvullende Stad Holland zorgverzekeringen

De zorgverzekering van Stad Holland valt op door de vele aanvullende pakketten waaruit je kunt kiezen. De Stad Holland zorgverzekering kent de de Compact AV, de Standaard AV, de Uitgebreide AV, de Extra Uitgebreide AV en de Jongeren AV.

De prijzen van deze aanvullende zorgverzekeringen lopen uiteen van nog geen 8 euro per maand voor de meest beperkte aanvullende zorgverzekering tot meer dan 55 euro per maand (666 euro per jaar) voor een zeer uitgebreid pakket met onder andere 36 fysio behandelingen per jaar en een vergoeding voor orthodontie voor volwassenen.

Daartegenover staat dat je je bij Stad Holland niet apart voor de tandarts kunt verzekeren. Je moet altijd voor een pakket kiezen. Wat ons betreft een grote beperking in je keuze vrijheid. Daarbij komt dat de goedkoopste aanvullende Stad Holland zorgverzekering geen tandarts vergoeding kent.

Over Stad Holland Zorgverzekeraar

Stad Holland Zorgverzekeraar is een zelfstandige, kleine zorgverzekeraar. Ze zijn gespecialiseerd in zorgverzekeringen. Ze werken daarbij samen met DSW. Naast zorgverzekeringen biedt Stad Holland verder alleen nog reisverzekeringen aan.