Korting nieuwe klant zorgverzekering

Vanuit de VvAA, de ledenorganisatie van zorgverleners, is er nogal wat kritiek op het belonen van mensen die overstappen naar een andere zorgverzekeraars. Overstappers zouden hoge kortingen of dure cadeaus krijgen als ze van zorgverzekering wisselen terwijl de mensen die hun zorgverzekering trouw blijven in feite deze kosten moeten betalen.

In de praktijk blijkt dat dit jaar wel mee te vallen. Er is zelfs nauwelijks sprake van lokkertjes. Veel van de kortingen die als voorbeeld worden aangedragen zijn onjuist omdat ze ook voor bestaande klanten kunnen gelden zoals collectieve kortingen via het afsluiten via een prijsvergelijker. Dit zijn namelijk collectieven waar bestaande klanten ook gebruik van kunnen maken (daarover hier meer info).

We hebben opgezocht wat er echt aan voordeel te behalen is voor nieuwe klanten en deze hieronder op een rijtje gezet.

Korting op de zorgverzekering of sparen voor cadeaus

Een serieuze beloning voor nieuwe klanten komen we tegen bij UnitedConsumers. Daar kunt u de VGZ zorgverzekering afsluiten met een hoge korting.

Gratis Oral B-elektrische tandenborstel bij vergelijken zorgverzekering

Sluit uw nieuwe zorgverzekering af bij de prjjsvergelijker Zorgkiezer en ontvang een gratis elektrische tandenborstel van Oral-B cadeau. Zo kiest u niet alleen de goedkoopste zorgverzekering volgens uw persoonlijke wensen, maar krijgt u er ook als nieuwe klant nog eens een elektrische tandenborstel bij cadeau. Deze actie geldt voor bij het via deze site afsluiten van veel populaire zorgverzekeringen.
Alle informatie over deze actie.

Nieuwe klanten korting via vergelijkingssites

Via een aantal vergelijkingssites kunt u bij veel zorgverzekeraars een mooie korting krijgen als u via deze vergelijkingssite de zorgverzekering afsluit. Deze korting krijgt u ook als u via zo’n site opnieuw een zorgverzekering bij uw huidige zorgverzekeraar afsluit.

Mochten er meer acties voor nieuwe klanten komen met betrekking tot de zorgverzekering dan zullen we dat hier publiceren.