Kado zorgverzekering

Ieder jaar heeft United Consumers weer een geweldige actie: Een kado bij het afsluiten van een zorgverzekering. Dit jaar is de opzet veranderd, u krijgt geen kado direct na het afsluiten van de zorgverzekering, maar krijgt een korting (tot 20%) op aanvullende verzekeringen in de vorm van een maandelijkse cashback die u kunt opnemen, maar die u ook kunt gebruiken om voor een kado te sparen. Voordeel: Dat kan ieder kado zijn, maar bijvoorbeeld ook een weekendje weg of een etentje.

Kijk bij de informatie over de  United Consumers zorgverzekering of klik op de banner hieronder voor alle informatie over de korting en het sparen voor kado’s (het Leuker Leven Doel) van United Consumers.

United Consumers is een consumentencollectief en ze hebben bij de zorgverzekeraar VGZ een collectieve korting bedongen. Nou zijn er meer collectieven, maar de korting bij United Consumers is wel erg hoog (tot wel 20% op een VGZ aanvullende verzekering). Dan heb je het over een leuk bedrag per maand, vooral als u met twee volwassenen bent verzekerd, en dat is leuk sparen.

En het sparen van korting kan nog veel sneller gaan, want u kunt ook korting sparen van bijvoorbeeld brandstof, telefoneren, energie of uw autoverzekering. Dit gespaarde bedrag komt op een tegoedrekening bij United Consumers. Dat bedrag kunt u ieder moment op uw bankrekening laten storten, maar u kunt er ook mee sparen voor een mooi kado. Handig als u wilt sparen voor een nieuwe laptop, een korte vakantie of het bezoek aan een musical. Alles is mogelijk, want u bepaalt zelf uw spaardoel.