Vergoeding ooglaseren zorgverzekering

Het lazeren van de ogen is een behandeling die niet door de basisverzekering van de zorgverzekering wordt vergoed. Wil je een vergoeding voor het laseren van je ogen dan zul je je daarvoor aanvullend moeten verzekeren. Ooglaseren maakt deel uit van een klein deel van de aanvullende verzekeringen. Hier alle informatie over het vergoeden van ooglaseren.

Beperkt aantal zorgverzekeringen geeft vergoeding voor ooglaseren

Het aantal aanvullende verzekeringen dat het laseren van de ogen vergoed is heel beperkt. Het zijn vooral de uitgebreidere (duurdere) aanvullende verzekeringen waarbij het ooglaseren is opgenomen. Voorbeelden van zorgverzekeraars die ooglaseren in hun uitgebreidere pakketten hebben opgenomen zijn Avero, De Amersfoortse, De Goudse, Delta Lloyd, ONVZ, United Consumers, Univé en Zilveren Kruis.

Zorgverzekeringen die ooglaseren vergoeden

Wie veel prijs stelt op een vergoeding voor ooglaseren moet eens kijken naar de zorgverzekeringen van CZ. Deze zorgverzekeraars heeft ook een vergoeding voor het laseren van de ogen in enkele goedkopere aanvullende pakketten. We moeten daarbij echter wel opmerken dat de vergoeding dan ook wat lager ligt.

TIP: Wilt u weten welke zorgverzekeraar en welk aanvullend pakket ooglaseren vergoed, en hoeveel de vergoeding bij het laseren van de ogen bedraagt? Kijk dan in het overzicht vergoedingen ooglaseren voor een compleet overzicht van vergoedingen.