Overzicht kortingen zorgverzekering Independer

Independer is een handige productvergelijker om een zorgverzekering mee uit te zoeken. Dat is bekend. Maar wist u dat u ook hoge kortingen kunt krijgen als u uw zorgverzekering via Independer afsluit? Dat geldt niet voor alle zorgverzekeringen, maar alleen voor de verzekeringen van verzekeraars waarmee Independer een overeenkomst heeft gesloten:

Profiteer van onderstaande kortingen via Independer:

  • Nationale-Nederlanden: 4% korting op de basisverzekering. 20% op de aanvullende verzekeringen.
  • OHRA: 4% korting op de basisverzekering, 5% korting op de aanvullende verzekering
    (uitgezonderd Sterk en Tandsterk).
  • ONVZ: 3% korting op de basisverzekering. 8% op de aanvullende verzekering.
  • VGZ: 2% op basisverzekering en 10% op aanvullende verzekering
    (geldt alleen voor Aanvullend Goed, Beter en Best)
  • Zorg en Zekerheid: 5% op aanvullende verzekeringen (niet op Zorg Gemak). Voor studenten is het 10% korting.

Zoals u ziet kunnen de kortingen hoog oplopen. De korting kan oplopen tot wel 20%. U sluit precies dezelfde verzekering af als dat u dat direct doet, maar dan goedkoper!
Doe hier een premieberekening via Independer!

Waarom korting via Independer?

Ieder jaar sluiten vele duizenden mensen verzekeringen af via Independer. Al meer dan 300.000 consumenten hebben hun zorgverzekering online via Independer geregeld. Dat geeft Independer natuurlijk een enorme macht die ze kunnen gebruiken om hoge kortingen te bedingen bij zorgverzekeraars. Deze kortingen zorgen er voor dat nog meer mensen hun verzekering via Independer afsluiten. Dat is leuk voor Independer en leuk voor u. Want u krijgt hoge kortingen die u nergens anders krijgt.

Ga daarom via bovenstaande premieberekening naar Independer om premies te berekenen, verzekeringen te vergelijken en verzekeringen af te sluiten.