VinkVink zorgverzekering

Prijs VinkVink zorgverzekering 2024
VinkVink Basis 2024: 132,90 euro per maand

 


 

Informatie VinkVink zorgverzekering

VinkVink is een eenvoudige en relatief goedkope zorgverzekering van Menzis. Het is een complete basisverzekering voor weinig geld die kan worden uitgebreid met een keuze uit drie aanvullende verzekeringen.

De VinkVink zorgverzekering kent de volgende drie aanvullende verzekeringen:

 

VinkVink Tand
De tandarts verzekering van VinkVink. Deze vergoed 75% van de kosten van de jaarlijkse tandartscontrole en tot 250 euro per jaar oor behandelingen (ook voor 75%). Ook is er een dekking voor gebit schade bij ongevallen van maximaal 10.000 euro.

 

VinkVink Buitenland en Tandongeval
Dit is een goedkope aanvullende verzekeringen (nog geen 2 euro per maand). Maar de dekking is ook beperkt. Deze omvat een verzekering voor spoedeisende hulp in het buitenland (tot maximaal de in Nederland geldende tarieven), en een tandongeval verzekering voor gebit schade in zowel Nederland als het buitenland. Bij behandeling van schade aan het gebit geldt de beperking van de maximaal in Nederland geldende tarieven niet.

 

VinkVink Bundel
De VinVink Bundel verzekering is een uitgebreidere versie van bovenstaande aanvullende verzekering. Deze VinkVink aanvullende zorgverzekering dekt namelijk ook de spoedeisende hulp buitenland en tandongevallen, en dekt tevens 16 fysio behandelingen (maar alleen na een ongeval). Ook geeft Vink Vink Bundel je toegang tot diverse gezondheid apps. Heb je een VinkVink zorgverzekering? Dan kun je de VinkVink Bundel ook gedurende het jaar afsluiten.

 

Meer dekking zorgkosten?

Wil je meer aanvullende zorgdekking? Bijvoorbeeld voor reguliere fysio behandelingen of alternatieve zorg? Dan heb je bij VinkVink moederbedrijf Menzis meer keuze.

 

VinkVink zorgverzekering vergelijken
De VinkVink zorgverzekering vergelijken kan met een zorgverzekering vergelijk.

 

 


 

Combinatieverzekering

De VinkVink zorgverzekering is een combinatieverzekering. Dat betekent dat alleen de kosten van aangesloten zorgverleners 100% vergoed worden. Dit hoeft geen probleem te zijn want VinkVink eigenaar Menzis heeft met de meeste zorgverleners een contract.

 


 

Onderwerp:

Op deze pagina vind je informatie over de VinkVink zorgverzekering. Dit is een relatief goedkope zorgverzekering van Menzis. Hierboven vind je alle informatie over deze goedkope Menzis zorgverzekering en kun je de VinkVin zorgverzekering premie opvragen.