VinkVink zorgverzekering

VinkVink is een eenvoudige en relatief goedkope zorgverzekering van Menzis. Het is een complete basisverzekering voor weinig geld die kan worden uitgebreid met een keuze uit drie aanvullende verzekeringen.

Prijs VinkVink zorgverzekering 2023
VinkVink Basis 2023: 125 euro per maand
Meer informatie en premie berekening

De VinkVink zorgverzekering kent drie aanvullende verzekeringen:

VinkVink Tand
De tandarts verzekering van VinkVink. Deze vergoed 75% van de kosten van de jaarlijkse tandartscontrole en tot 250 euro per jaar oor behandelingen (ook voor 75%). Ook is er een dekking voor gebit schade bij ongevallen van maximaal 10.000 euro.

VinkVink Buitenland en Tandongeval
Dit is een goedkope aanvullende verzekeringen (nog geen 2 euro per maand). Maar de dekking is ook beperkt. Deze omvat een verzekering voor spoedeisende hulp in het buitenland (tot maximaal de in Nederland geldende tarieven), en een tandongeval verzekering voor gebit schade in zowel Nederland als het buitenland. Bij behandeling van schade aan het gebit geldt de beperking van de maximaal in Nederland geldende tarieven niet.

VinkVink Bundel
De VinVink Bundel verzekering is een uitgebreidere versie van bovenstaande aanvullende verzekering. Deze VinkVink aanvullende zorgverzekering dekt namelijk ook de spoedeisende hulp buitenland en tandongevallen, en dekt tevens 16 fysio behandelingen (maar alleen na een ongeval). Ook geeft Vink Vink Bundel je toegang tot diverse gezondheid apps. Heb je een VinkVink zorgverzekering? Dan kun je de VinkVink Bundel ook gedurende het jaar afsluiten.

Meer dekking zorgkiosten?

Wil je meer aanvullende zorgdekking? Bijvoorbeeld voor reguliere fysio behandelingen of alternatieve zorg? Dan heb je bij VinkVink moederbedrijf Menzis meer keuze.

Combinatieverzekering
De VinkVink zorgverzekering is een combinatieverzekering. Dat betekent dat alleen de kosten van aangesloten zorgverleners 100% vergoed worden. Dit hoeft geen probleem te zijn want VinkVink eigenaar Menzis heeft met de meeste zorgverleners een contract.

VinkVink zorgverzekering vergelijken

De VinkVink zorgverzekering vergelijken kan met een zorgverzekering vergelijk.