VvAA zorgverzekering

Prijs VvAA zorgverzekering 2024: 151,20 euro per maand

 

TIP: Is  de toch behoorlijk prijzige VvAA zorgverzekering wat voor u als medewerker in de zorg? Of is een andere zorgverzekering toch beter en / of goedkoper? Vergelijk de VvAA zorgverzekering met andere zorgverzekeringen en binnen een paar minuten weet u dat.

 


 

VvAA zorgverzekering

VvAA is geen echte zorgverzekeraar maar een ledencollectief voor mensen werkzaam in de zorg zoals medici, paramedici, (para)medisch studenten en medewerkers van zorginstellingen.

Via het VvAA ledencollectief ontvangt u korting op een ONVZ zorgverzekering (geef daar VvAA als collectief op).  De dekkingen en pakketten zijn dus gelijk aan die van de ONVZ zorgverzekering. De VvAA zorgverzekering is een zorgverzekering met volledige vrije keuze van zorgverlener.

De voordelen van de VvAA zorgverzekering zitten hem niet in de basisverzekering maar in de speciaal op de medewerkers in de zorg afgestemde aanvullen pakketten.

 


 

Onderwerp:
Een VvAA zorgverzekering is een ONVZ zorgverzekering. VvAA is geen zorgverzekeraar maar een collectief dat korting en speciale dekkingen aanbiedt aan medewerkers in de zorg.