United Consumers zorgverzekering

Prijs UnitedConsumers zorgverzekering 2024:

VGZ Bewuste Keuze zorgverzekering 2024 via United Consumers:  138,95
VGZ Basis Keuze zorgverzekering 2024 via United Consumers: 146,95 euro.
VGZ Ruime Keuze zorgverzekering 2024 via United Consumers: 158,65 euro


Korting op je zorgverzekering?


 

United Consumers biedt de VGZ zorgverzekeringen met korting aan!

Ieder jaar komt UnitedConsumers weer met een spectaculaire aanbieding voor de zorgverzekering. Korting op de basis zorgverzekering mag er in 2024 niet meer gegeven worden. Maar voor een aanvullende verzekering zoals een tandarts verzekering of fysio verzekering mag UnitedConsumers nog wel een hoge korting geven.

UnitedConsumers geeft tot wel 20% korting op alle aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen! Met de huidige prijzen voor zorgverzekeringen is dat op jaarbasis een behoorlijk geldbedrag dat u bespaart door via United Consumers uw zorgverzekering af te sluiten.

United Consumers is een consumenten collectief en geen verzekeringsmaatschappij. UnitedConsumers bedingt daarom alleen korting bij de verzekeraar en biedt hun zorgverzekering goedkoop aan. Het betreft de kwalitatief zeer goede zorgverzekeringen van VGZ. Hiermee biedt United Consumers zorgverzekeringen aan met een bijzonder goede prijs / kwaliteit verhouding.

 


 

Voordelen UnitedConsumers zorgverzekering VGZ

 • Tot 20% korting op alle aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen.
 • De Bewuste Keuze budget zorgverzekering is goedkoper dan bij VGZ.
 • Het betreft een VGZ zorgverzekering. Één van de meest populaire zorgverzekeringen.
 • U kunt zelf uw huisarts kiezen.
 • VGZ heeft ruim 60 jaar ervaring als zorgverzekeraar.
 • De vergoedingen van de aanvullende verzekeringen zijn heel ruim.
 • VGZ kan bemiddelen bij wachtlijsten.
 • Bij VGZ kunt u terecht met al je medische vragen.
 • Gratis overstapservice.
 • 14 dagen bedenktijd

 

Nadelen United Consumers zorgverzekering

 • Beperkt aantal VGZ polissen beschikbaar, dus wacht niet te lang met afsluiten.

 


 

Over UnitedConsumers

UnitedConsumers is een inkoopcollectief. Ze hebben in dit geval polissen bij VGZ ingekocht en daarbij een hoge korting bedongen. Deze kortingen kunnen ze dan doorberekenen aan de personen die gebruik maken van dit collectief, dit in de vorm van een hoge korting of mooie cadeaus.

UnitedConsumers bedingt op deze manier niet alleen kortingen voor zorgverzekeringen, maar ook voor energie, autoverzekeringen, brandstof en telefoonabonnementen. Kijk op de bovenstaande United Consumers website voor meer informatie.

 


 

Samenvatting:
United Consumers verzorgt geen eigen zorgverzekering. Een United Consumers zorgverzekering is een VGZ zorgverzekering tegen een lagere prijs. Een UnitedConsumers zorgverzekering is zo goedkoop door een overeenkomst tussen United Consumers (verenigde consumenten) en de zorgverzekeraar waarbij UnitedConsumers een groot aantal consumenten vertegenwoordigd en daardoor een hoge korting kan bedingen.
Bij United Consumers heb je de keuze tussen een goedkope budget verzekering, een goedkope natura verzekering en een goedkope restitutie verzekering. Allemaal VGZ zorgverzekeringen met korting.