Just zorgverzekering

Prijs Just zorgverzekering 2024:
Just Basic zorgverzekering 2024: 141 euro per maand

Is de Just zorgverzekering voor u een goede zorgverzekering?

Vergelijk de Just zorgverzekering met andere zorgverzekeringen 

 


 

Informatie Just zorgverzekering

Just is een label van zorgverzekeraar CZ. Met de Just zorgverzekering richt CZ zich vooral op jongeren. Hoewel de focus van deze zorgverzekering op jonge mensen ligt kan iedereen zich bij Just verzekeren. Maar voor wat oudere mensen is de aanvullende Just verzekering vaak te beperkt.

 

Eenvoud!

Just biedt een voordelige en zeer overzichtelijke zorgverzekering, met slechts één basisverzekering, één aanvullende verzekering en één tandartsverzekering. De twee extra verzekeringen zijn zeer voordelig en vooral gericht op mensen die weinig extra zorg denken nodig te hebben.

Dat betekent dus wel dat de dekking niet heel uitgebreid is. Zo biedt de aanvullende verzekering (Just Live) dekking voor fysiotherapie, maar niet meer dan vier behandelingen per jaar. Wel kun je na een ongeval 16 fysio behandelingen vergoed krijgen.

De andere dekkingen zijn een ongeval verzekering (loophulp na ongeval, mondzorg na ongeval). Daarnaast is er werelddekking in geval van spoedzorg en kraamzorg in bijzondere gevallen. Kortom, een goedkope aanvullende zorgverzekering, maar niet geschikt voor mensen die meer zorg nodig hebben.

Ook de Just Smile tandartsverzekering is voordelig, maar niet heel uitgebreid. U krijgt 75% vergoed van uw kosten voor controles, vullingen, bruggen en kronen tot een maximum bedrag van 250 euro per jaar. Jongeren zullen hier over het algemeen genoeg aan hebben.

Just is dan ook een zorgverzekering, afgestemd op jongeren die niet veel geld besteden hebben en ook niet veel zorg nodig hebben. Maar voor 30 plussers die toch niet van plan zijn zich aanvullend te verzekeren is Just ook een geschikte goedkope zorgverzekering.

Want eenvoudig en voordelig, dat zijn de belangrijkste kenmerken van de Just zorgverzekering. Deze zorgverzekering biedt maar één basispakket, één Stelt u prijs op meer dekkingen? Dan kunt u beter kiezen voor een volwaardige  CZ zorgverzekering.

 


 

Voordelen van een Just zorgverzekering

  • Een voordelige zorgverzekering.
  • Makkelijk een pakket kiezen, er valt namelijk weinig te kiezen.
  • Achter Just gaat de ervaring en kennis van CZ schuil.

 

Nadelen van een Just zorgverzekering

  • Weinig dekking door de aanvullende verzekering

 


 

Just was de opvolger van de CZdirect zorgverzekering voor jongeren. Na een jaar afwezigheid kwam het CZdirect label echter weer terug. De CZdirect zorgverzekering is nu echter op een bredere doelgroep gericht terwijl Just zich echt op jongeren richt. Door de lage premie, onder andere door minder aanvullende dekking, is de CZdirect zorgverzekering voor jongeren echter nog steeds heel interessant.

 


 

Onderwerp:
Just is een zorgverzekering van CZ onder een ander label. De Just zorgverzekering is op jongeren gericht, maar iedereen kan zich voor deze zorgverzekering inschrijven. Een Just zorgverzekering is goedkoper dan een gewone CZ zorgverzekering maar (qua aanvullende verzekeringen) ook een stuk beperkter.