Doelgroep zorgverzekeringen

De meeste zorgverzekeraars richten zich met hun zorgverzekeringen op een breed publiek. Hoe meer klanten ze hebben, hoe beter. Maar er zijn ook zorgverzekeringen die gericht zijn op een bepaalde, soms kleine doelgroep. Zo zijn er zorgverzekeringen voor gepensioneerden, jongeren, studenten, christenen en veel meer.

Ook zijn er zorgverzekeraars die regionaal werken. Hier kijken we naar de beste zorgverzekeringen voor dit soort doelgroepen.

Maak hieronder een keuze uit de doelgroep voor welke u een zorgverzekering zoekt.

De dekking van een basis zorgverzekering is altijd gelijk, want deze dekking wordt door de overheid bepaald. Hoogstens kan de zorgverzekeraar hier wat extra service aan toevoegen. De grote verschillen zitten hem daarom in de aanvullende verzekeringen.

Deze aanvullende pakketten zijn op de specifieke doelgroep afgestemd. U zal begrijpen dat een aanvullend pakket voor jongeren flink zal verschillen van een aanvullend pakket dat voor zorg voor ouderen is samengesteld.

Een specifieke zorgverzekering voor ZZP’ers biedt vaak extra voorzieningen om weer snel aan het werk te gaan, en bij een specifieke zorgverzekering voor christenen zijn de aangesloten zorgverleners van christelijke huize.

Kijk voor alle extra mogelijkheden, prijzen en meer informatie over al deze specifieke doelgroep zorgverzekeringen van verschillende verzekeraars bij de bovenstaande links.

Onderwerpen: zorgverzekeringen doelgroepen, ouderen, jongeren, doelgroep zorgverzekering ZZP, regionaal, zorgmedewerkers.