Fysio meeneemservice

OHRA biedt de enige zorgverzekering waarbij u niet gebruikte fysiotherapie behandelingen mee kunt nemen naar het volgende jaar. Dit meenemen van niet gebruikte fysio is wel een aanvullende optie, en er zijn beperkingen. Hieronder kort de informatie over de fysio meeneemservice van OHRA.

Aanmelden voor de OHRA fysio meeneemservice
De fysio meeneemservice is een extra module die u bij uw OHRA zorgverzekering afsluit. Natuurlijk moet u daarbij wel aanvullend verzekerd zijn voor fysiotherapie want anders valt er niets mee te nemen.

De fysio meeneemservice kost 1,50 per maand. Dat bedrag betaalt u dus bovenop uw aanvullende verzekering. Als er een goede kans is dat u uw fysiobehandelingen dat jaar niet opmaakt kan dat echter een goede investering zijn.

U mag dan namelijk tot 9 fysio behandelingen meenemen naar het volgend jaar. Normaal gesproken bent u niet gebruikte vergoedingen kwijt, en dat is bij 9 behandelingen fysiotherapie een behoorlijk bedrag.

OHRA is de enige zorgverzekeraar die een zorgverzekering met een meeneemservice voor niet gebruikte fysiotherapie behandelingen. Met deze fysiotherapie meeneemservice kun je als het nodig is in een volgend jaar eventueel gebruik maken van meer fysio behandelingen dan waar je dat jaar voor betaald. Dit is erg interessant, want bij andere zorgverzekeringen ben je de fysio therapie die je niet gebruikt aan het eind van het jaar kwijt.

Kijk hier boven bij de link naar de OHRA zorgverzekering voor alle informatie over de OHRA zorgverzekering en de OHRA fysio meeneemservice.