Collectiviteit korting voor iedereen

Het is al lang niet meer zo dat je voor een bepaalde werkgever moet werken om voor collectiviteit korting in aanmerking te komen. Collectiviteit korting is tegenwoordig vaak een korting waarvoor iedereen in aanmerking komt. U moet alleen van het bestaan van die korting afweten en u via de juiste manier inschrijven voor deze zorgverzekering. Daarbij helpen wij u hier. Hieronder vind u manieren waarop iedereen in aanmerking komt voor een collectiviteit korting op de zorgverzekering.

Korting op de zorgverzekering via een prijsvergelijker

Als u uw zorgverzekering afsluit via één van de grote prijsvergelijkers voor zorgverzekeringen krijgt u niet alleen een goed advies maar kunt u ook zorgverzekeringen met hoge korting afsluiten. Grote prijsvergelijkers als Independer, HoyHoy en de Zorgwijzer hebben speciale afspraken gemaakt met zorgverzekeraars. Ze hebben bij de meeste zorgverzekeraars flinke kortingen op de premie kunnen regelen. Deze kortingen loopt op tot 8% korting op de basisverzekering en tot wel meer dan 20% korting op de aanvullende verzekering. In die gevallen is het erg interessant via zo’n prijsvergelijker de zorgverzekering af te sluiten en niet direct via de zorgverzekeraar.

10% korting op VGZ basisverzekering bij UnitedConsumers

Het is ook mogelijk om 10% korting te krijgen op de basisverzekering van de VGZ zorgverzekering.  Om deze te krijgen schrijft u zich niet in bij VGZ zelf maar bij UnitedConsumers. In plaats van voor 10% korting op de basisverzekering kunt u bij UnitedConsumers ook kiezen om een smartphone, een tablet / laptop, airfryer of sporthorloge cadeau te krijgen.

Iedereen met een postcode korting op de zorgverzekering

Heeft u een postcode? Heel waarschijnlijk wel. Dan komt u in aanmerking voor een korting op een Delta Lloyd zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.  En dat is geen kinderachtige korting want deze kan wel oplopen tot 30%. Dat is wel een premieberekening waard!

7% korting op OHRA zorgverzekering na inschrijving donorcodicil register

Schrijf u in op de website van het donorcodicil (het maakt niet uit wat uw keuze is) en u ontvangt 7% korting op uw OHRA zorgverzekering via het Donorpolis collectief. Iedereen kan zo deze interessante korting op zijn zorgverzekering 2016 krijgen.

3 tot 7 procent korting bij ONVZ Ledencollectief

Bij ONVZ kan iedereen ook heel makkelijk korting op de zorgverzekering krijgen. Meldt u zich hier aan en u schrijft zich in via het Ledencollectief van ONVZ. Deelnemers aan dit openbare collectief ontvangen 3% korting op de basisverzekering en 7% op aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekering. Dat is heel mooi meegenomen!

7% korting via PMA Zorgverzekering

Op een Menzis zorgverzekering kan iedereen 7% korting krijgen . Daarvoor hoeft u alleen maar aan te geven dat je gebruik wilt maken van een collectieve zorgverzekering van PMA. U krijgt dan gewoon de Menzis zorgverzekering, maar dan met korting. Op aanvullende verzekeringen bedraagt deze zelfs 10%.