Korting zorgverzekering bij Reformatorisch dagblad

Bent u abonnee van het Reformatorisch Dagblad? Dan kunt u korting op uw zorgverzekering krijgen.

De christelijke zorgverzekeraar Pro Life geeft abonnees van het Reformatorisch dagblad 5% korting op de basisverzekering, en 8% korting aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen van een Pro Life zorgverzekering.

Hoe krijgt u deze korting op uw zorgverzekering?

  • Ga naar de website van de Pro Life zorgverzekering.
  • Doe een premie-aanvraag
  • Geef bij collectief het Reformatorisch Dagblad Abonnees op (collectiviteitsnummer 205504572)
  • Profiteer van 5% korting op uw basisverzekering (vanaf 2023 niet meer toegestaan) en 8% korting op eventuele aanvullende verzekeringen waaronder ook de tandartsverzekering.

Pro Life is een zorgverzekeraar die de christelijke normen en waarden volgt. Deze verzekeraar heeft contracten met christelijke zorgverleners en geeft geen vergoedingen op handelingen die bewust het leven beëindigen zoals abortus en euthanasie. Pro Life deelt deze overtuigingen met abonnees van het Reformatorisch Dagblad.

Pro Life biedt veel keuze uit christelijke zorg, zoals kraamzorg, relatietherapie, psychosociale hulpverlening en zorg rondom het levenseinde. Ook geeft deze christelijke zorgverzekering toegang tot extra services zoals de Pro Life Vertrouwensarts en de Zorgcoach.

Onderwerp:
Als u abonnee bent van het Reformatorisch Dagblad kun u een interessante korting krijgen op de Christelijke Pro Life zorgverzekering. Geef u via bovenstaande link op en vermeld het Reformatorisch Dagblad als collectief. U krijgt dan 5% korting op de basisverzekering, 8% korting op een eventuele aanvullende verzekering en 8% korting op een eventuele tandartsverzekering.