Korting zorgverzekering bij Reformatorisch dagblad

Bent u abonnee van het Reformatorisch Dagblad? Dan kunt u korting op uw zorgverzekering krijgen.


 

De christelijke zorgverzekeraar De Christelijke Zorgverzekeraar (voorheen ProLife) geeft abonnees van het Reformatorisch dagblad 5% korting op de basisverzekering, en 8% korting aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen van een De Christelijke Zorgverzekeraar zorgverzekering.

 

Hoe krijgt u deze korting op uw zorgverzekering?

  • Ga naar de website van de De Christelijke Zorgverzekeraar zorgverzekering.
  • Doe een premie-aanvraag
  • Geef bij collectief het Reformatorisch Dagblad Abonnees op (collectiviteitsnummer 205504572)
  • Profiteer van 8% korting op eventuele aanvullende verzekeringen waaronder ook de tandartsverzekering.

Christelijke zorgverzekeraar

De Christelijke Zorgverzekeraar is een zorgverzekeraar die de christelijke normen en waarden volgt. Deze verzekeraar heeft contracten met christelijke zorgverleners en geeft geen vergoedingen op handelingen die bewust het leven beëindigen zoals abortus en euthanasie. De Christelijke Zorgverzekeraar deelt deze overtuigingen met abonnees van het Reformatorisch Dagblad.

De Christelijke Zorgverzekeraar biedt veel keuze uit christelijke zorg, zoals kraamzorg, relatietherapie, psychosociale hulpverlening en zorg rondom het levenseinde. Ook geeft deze christelijke zorgverzekering toegang tot extra services zoals de De Christelijke Zorgverzekeraar Vertrouwensarts en de Zorgcoach.


 

Onderwerp:
Als u abonnee bent van het Reformatorisch Dagblad kun u een interessante korting krijgen op de Christelijke zorgverzekering van De Christelijke Zorgverzekeraar (voorheen Pro Life). Geef u via bovenstaande link op en vermeld het Reformatorisch Dagblad als collectief. U krijgt dan 5% korting op de basisverzekering, 8% korting op een eventuele aanvullende verzekering en 8% korting op een eventuele tandartsverzekering.