Korting zorgverzekering mensen met diabetes

Leden van de Diabetesvereniging Nederland kunnen korting op hun zorgverzekering krijgen


 

Korting krijgen op de zorgverzekering terwijl u diabetes hebt? Ja, dat is geen enkel probleem. In ieder geval niet voor OHRA. Deze zorgverzekeraar heeft ook graag diabeten als klant en geeft korting aan leden van de Diabetesvereniging Nederland op een OHRA zorgverzekering.


 

Geen lid van de diabetesvereniging?

Bent u toch geen lid van de diabetesvereniging? Ook dat is geen probleem bij een inschrijving via bovenstaande link krijgt u toch die korting.

Alleen dan niet via het collectief van de Diabetesvereniging Nederland, maar via het Online Gemak Collectief waarvoor iedereen in aanmerking kan komen die zich online inschrijft (ook als u geen diabeet bent).


 

Diabetes: grote doelgroep

Voor zorgverzekeraars kost iemand met diabetes meer geld dan de gemiddelde andere klant. Toch zijn diabetici voor zorgverzekeraars een interessante doelgroep mensen. Het zijn namelijk heel vele potentiële klanten voor hun zorgverzekering. Ruim 830.000 Nederlanders zijn diabeet, en dat aantal groeit alleen maar.

9 van de 10 mensen met diabetes hebben namelijk diabetes type 2, ook wel ouderdomssuiker genoemd. En door de vergrijzing neemt dit aantal toe.

Zowel insuline als tabletten voor diabetes worden door de basisverzekering vergoed. Evenals de benodigde apparaatjes als meters, pompen en insulinepennen. Kijk bij diabetes en de zorgverzekering voor meer informatie, of sluit hierboven een OHRA zorgverzekering met korting af.