Ditzo zorgverzekering

Prijs Ditzo zorgverzekering 2023:
Ditzo Goede Keuze Naturapolis 2023: 128,95 euro per maand
Ditzo Combinatiepolis 2023: 144,50 euro per maand

Een Ditzo zorgverzekering 2022 is een voordelige zorgverzekering. Met name de Ditzo naturapolis is een goedkope zorgverzekering.

Het goedkope basispakket kan bij Ditzo heel eenvoudig en eveneens goedkoop worden uitgebreid met een aanvullende verzekering, een tandartsverzekering of een module voor bril en lenzen.

Hiervoor heeft u bij de Ditzo zorgverzekering de keuze uit 3 aanvullende zorgpakketten (ZorgBewust, ZorgGoed en ZorgBeter) die goedkoop zijn, maar ook niet zo’n heel grote dekking hebben.

Zo biedt Bewust dekking voor 6 behandelingen fysiotherapie en Goed en Beter beide 9 behandelingen. Dat is niet voor iedereen toereikend in een jaar. Ook veel andere dekkingen zijn beperkt.

De Ditzo zorgverzekering is dan ook echt een zorgverzekering voor mensen die een goedkope zorgverzekering zoeken. Op dat punt is dit een heel goede zorgverzekering. Maar als je prijs stelt op een aanvullende verzekering met een goede en brede dekking, dan is de Ditzo zorgverzekering voor jou een minder goede zorgverzekering.

Hieronder lees je hoe je de Ditzo zorgverzekering kunt vergelijken met andere zorgverzekeringen.

Sterke punten Ditzo zorgverzekering

  • Goedkope basisverzekering.
  • Voordelige aanvullende verzekeringen.
  • Uniek: Ditzo vergoedt tot 10.000 euro voor medische kosten veroorzaakt door een ongeval die niet door de basisverzekering of aanvullende verzekering gedekt worden! (inclusief fysiotherapie, tandartskosten, kinderopvang bij opname ouder, huishoudelijke hulp bij ziekenhuisopname, alternatieve geneeswijzen, mantelzorg, krukken, noodzakelijk taxivervoer ziekenhuis en meer)
  • Het eigen risico kan gespreid worden betaald.
  • 1% korting bij jaarbetaling.
  • Via internet kunt u uw zorgkosten ieder moment opvragen.
  • U wordt altijd geaccepteerd, ook voor aanvullende verzekeringen.
  • U krijgt een persoonlijke zorgcoach die antwoord geeft op zorgvragen en kan bemiddelen bij wachttijden.

Is de Ditzo zorgverzekering voor u interessant?
Vergelijk hier de Ditzo zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

Over Ditzo

Ditzo is een jonge verzekeringsmaatschappij die in opstand komt tegen de formele onpersoonlijke en te zakelijke houding van de grote verzekeringsmaatschappijen. De pakketten van Ditzo zijn veel meer op de consument gericht en hun houding is bijzonder klantvriendelijk en klantgericht.

Samenvatting:
De Ditzo zorgverzekering is niet alleen een heel goedkope zorgverzekering, maar de Ditzo zorgverzekering is ook een goede zorgverzekering. Het is een naturapolis met de lage prijs van een budgetpolis. Ook krijgt u er een gratis ongevalverzekering bij (Pechvogelhulp) . Zoekt u een zorgverzekering met een aanvullend pakket met een goede en brede dekking? Dan is de Ditzo zorgverzekering niet de beste zorgverzekering voor u.